Petak, 19 srpnja, 2024

HERA: Skandalozno je da nitko iz HERE nije pozvan na Svesrpski Sabor. Jesmo li mi manje Srbi ako smo Hrvati?

Must Read

HERA osuđuje separatizam povijesnih Dušanovih i Tomislavovih zemalja od matice. Odjeljivanje Vojvodstva Nemanjića, od HerceStjepanove zadužbine od  Zavjetne zemlje Katarine Kosače. Mučenice u Kristu.

HERA poziva Srbe da se urazume i shvate: Kao što je uže srpstvo nezamislivo bez Kosova tako je i šire srpstvo, koje mi zovemo velikohrvatstvom, nezamislimo bez Hercegovine, Huma, Paganije, Dubrovnika.

Svesrpski Sabor se ima održavati tamo gdje je rođena ideja srpske i hrvatske nacije. U Hercegovini. Na zemlji Nemanjića. Zemlji kneževa Višovića.

HERA poziva Srbe da se priberu i shvate da je jedinstvo naših plemstava ključno u ovom trenutku dok vodeći turski intelektualac iz Bratunca prijeti novim Krbavskim pokoljem, i sprema se u diplomaciju.

HERA stoga poništava zaključke svesrpskog sabora te donosi zaključke svesrpskohrvatskog Sabora.

Iako je to u suštini isto jer su Srbi riječ koja se pisala ćirilicom a na latinici se piše Hrvi. Kao što su Srbi – Hrvi tako su i Hrvati pisani ćirilicom Srbati. Jedan narod. Jedna kruna. Jedna vjera. Vjera u Kristu.

Austrijskoj politici je jednom uspjelo natjerai naše neuke djedove da jedni druge ubijamo. Nikad više to se neće dogoditi a spaljeni Beč je neumitnost.

HERA stoga objavljuje strategiju proglašenja Kraljevine Humske. Koja svoje temeljno povijesno pravo na državnost temelji na činjenici da se radi o najstarijoj slavenskoj sclaviniji iliti naseobini na ovim prostorima.

HERA je svoje zaključke donijela u noć s 12 na 13. 6 2024 na našem najsvetijem mjestu u Hercegovini – U Prebilovcima. Mjestu vječne hrvatske sramote.

Zaključci su sljedeći:

Proglašava se trajni savez dvojedinog naroda. Naroda Hrva i Srbata.

Svi koji budu radili protiv tog jedinstva bit će prebačeni u Sarajevo. Veća kazna im ne treba.

Granice Kraljevine  Humske su : Na sjeveru Jajce, na Jugu prema zapadu Omiš, posve na jugu otoci Laastovo te općine Moliških Hrvata u Italiji. Za one koji ne znaju radi se o Humskoj dijaspori ne dijaspori NDH.

Istočno HERA planira uzeti sve od Crne Gore što Beograd ne uzme. Uostalom to su Humske općine koje nam je Duklja ukrala u Berlinu 1878. Nikišć je najsvetiji hercegovski grad.

Svako prvo muško dijete u Srba i Hrvata ima se zvarti ili po Mihajlu Ljubibratiću ili po Ivanu Musiću a svako prvo žensko dijete po Žani Merkusovoj. Tako ćemo iz nametnutog habsburškog zaborava otrgnuti naše najeveće sinove i našu mati slobode.

Ako Svesrpski sabor ne vidi u čemu leži naše ogorčenje pojasnit ćemo mu, a ako i tada ne budu vidjeli mi ćemo se kao i 1878 obratiti ruskome caru.

A naše ogorčenje leži u činjenici da Svi Hrvati, Srbati ili kako god mogu živjeti u jednoj državi samo uz obnovu ideje Dušanovog ili Tomislavovog carstva.

Ovo što se danas zove Nezavisna Republika Hrvatska, niti  je nezavisno, niti je republika niti je hrvatska.

Tamo se pita ista ona zapadnjačka gospoda koja je tu kmetizirala Hrvate punih 8 stoljeća. Od te zemlje ima se oteti ono što vrijedi. Boriti se za povrat kmetske svijesti i kmetskog naroda u naše novoobnovljeno  carstvo ne vrijedi. To nije naš svijet.

HERA je svoje zaključke objavila danas, oni su obavezujući i obvezujući svakom članu HERE.

I svakom Srbinu koji diše prohrvatski a što ujedno znači i prosrspki. Svakom Hrvatu koji diše prosrpski a što ujedno znači i prohrvatski.

Tako nam mučeničke smrti  Stjepana Tomaševića Glavoodrubljenog, Kožooderanog, jedinog neproglašenog europskom mučenika koji je ubijen od strane drugog islamskog kalifa zbog ljubavi prema Kristu, i kojeg Vatikan nikada nije proglasio čak niti blaženikom.

Dok Radu Eto Glavaša razmatraju. Kao da ih Krista nije sram.

Sinn Fein , Za križ časni i slobodu doma slavnog. Stoji na kraju ovog povijesnog priopštenja antiterorističke organizacije HERA.

- Advertisement -

42 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

42 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

ZABRANJENA VERZIJA: Izgleda da su izbačeni dijelovi pjesme koji pozivaju na ustanak Hrvata u BIH. Prvi ih donosimo!

Tko je izvršio pritisak na Thompsona ne znamo, no mi smo upravo dobili izrezane dijelove pjesme koja je izišla...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -