Published On: Sub, lis 18th, 2014

HDZ 1990: ‘Martin Raguž je već u Predsjedništvu BiH’

Glasnogovornik HDZ 1990 Pero Nikić kazao je za Pogled.ba kako u izbornom stožeru HDZ 1990 vlada pobjednička atmosfera.

„HDZ 1990 je sasvim sigurno napravio iskorak u odnosu na prethodne izbore, a gospodin Martin Raguž je prema neslužbenim informacijama već sada u Predsjedništvu BiH. Ono što nas veseli je da ne postoji ni jedan pedalj ove zemlje gdje Raguž i HDZ 1990 nisu dobili glas i na kojima su napravili značajan iskorak u odnosu na dosadašnje izborne cikluse“, zaključio je Nikić.

Nikić je kazao kako će prvi put postdejtonska BiH imati kolektivnog šefa države koji će imati dvostruki legitimitet i jako uporište u svom vlastitom narodu ali će također imati uporište u svim drugim narodima i te je naglasio kako je to osobna satisfakcija i pobjeda ne samo HDZ-a 1990 i Martina Raguža nego i pobjeda cijele ove zemlje.

Ilija Cvitanović, glavni tajnik HDZ 1990, predsjednik izbornog stožera i nositelj liste za skupštinu HNŽ kako je indikativno da HDZ 1990 ima značajan rast u odnosu na 2010.

Zadovoljni smo zasad rezultatima, ali je jako teško govoriti o rezultatima jer više od pola glasačkih rezultata još uvijek nije prebrojano. Naša europska politika je prepoznata i u Sarajevu i jako smo ponosni na to“, kazao je Ilija Cvitanović

„Politički monopol je sada ukinut, sada ulazimo u jedan novi politički proces u BiH će zasigurno ovo zemlju okrenuti u pravom smjeru. Ono što imamo s terena je neupitno da rezultati u BiH i da daju jedan novi puls i opći legitimitet u polju političara i politike. Gospodin Raguž je po mom mišljenju jedno kvalitetno osvježenje. Očekujemo rezultat kako će Martin Raguž biti u Predsjedništvu“, kazao je Željko Koroman kandidat za državni parlament i predsjednik Hrvatskog prvaškog bloka , stranke koja je koaliciji s HDZ-om 1990.


14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare