Published On: Sub, lis 18th, 2014

(VIDEO) RAGUŽ NE ODUSTAJE: 2018-e nastupam pod parolom “Treći je put, treća je sreća”

Martin Raguž ne odustaje! Jednoglasana je to odluka predsjedništva HDZ1990 prve stranke u BIH koja je već predala kandidaturu Martina Raguža za iduće predsjedničke izbore u BIH 2018g. Ragužisti su mišljenja kakoje greška bila što je Raguž pucao samo na dvojni legitimitet i skoncetrirao plakate isključivo po Sarajevu, zanemarivši ostale krajeve Federacije, kao i našu dijasporu u Turskoj, Norveškoj, Švedskoj i sve popularnijoj Siriji. Da se oglašavalo više po Zenici, a manje po Širokom, da se održalo par govora u Oslu, Kopenhagenu, Ankari  vraga bi Čović pobjedio mišljenja su u devedesetci. Raguž uživa veliku potporu svoje obitelji koja vjeruje da on 2018 ima velike šanse postati dvostruko ili trostruko legitimni član predsjedništva, što znači ako mu to uspije da ostala dva člana predsjedništva slobodno mogu dati ostavke budući da će Raguž biti prvi europski predsjednik BIH, netko tko u sebi sublimira i hrvatski i srpski i bošnjački identitet i koji će zemlju povesti na europske tračnice. Ako Romi, i sve veća BH sirotinja do tada naravno ne pokradu većinu starog željeza u zemlji.

Srećko Boras ponovio je da je HDZ1990 budućnost bosanskohercegovačkog naroda, da bi se po tom kao onu večer na televiziji ispravio i kazao kako je HDZ1990 budućnost bosanskohercegovačke budućnosti. A onda se obliznuo.

Na pitanje novinara kako komentira činjenicu da je za njega glasovalo više Bošnjaka nego Hrvata Raguž je odgovorio da to nije točno, nego da je 99% njegovih glasova došlo od Hrvata različitih vjeroispovijesti….

Evo i izjave Martina Raguža za HRT o svojoj kandidaturi za 2018. godinu: