Četvrtak, 18 srpnja, 2024

FRONTA IMA IDEJU ZA JAČANJE IZVOZA: U Hercegovinu uvesti probosansku politiku

Must Read

Demokratska fronta pozdravila je odluku OO SDA Srebrenica da kao jedinog kandidata “probosanskih stranaka” za načelnika na lokalnim izborima u listopadu ove godine, podrži Ćamila Durakovića, prenosi Hrvatski Medijski Servis, pozivajući e na priopćenje Demokratske fronte.

Od samog početka, kada su krenuli razgovori o izboru kandidata, Demokratska fronta je zagovarala da to bude upravo Duraković, obzirom na njegove dosadašnje rezultate u radu, te ugled koji uživa i među Srbima i među Bošnjacima koji žive u Srebrenici.

Drago nam je da su i u SDA shvatili, da bilo kakve interne razmirice ili neslaganja s drugim političkim strankama o nekim drugim pitanjima, moraju ostati po strani kada se radi o slučajevima kakav je izbor načelnika u Srebrenici.

Vjerujemo, da će SDA, kao što je to sada uradila kada je riječ o Srebrenici, svoju opredjeljenost za dosljedno provođenje probosanske politike pokazati s ostalim probosanski orjentiranim stranakama i na rješavanju sudbine Mostara, stoji u priopćenju Demokratske fronte.

U priopćenju DF-a se ne navodi zbog čega bi probosanske stranke riješavale pitanje Mostara, kada se ovaj grad ne nalazi u Bosni, već u Hercegovini./HMS/

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Zašto Zelenski odjednom želi Rusiju na sljedećem ‘mirovnom samitu’?

Razumijevanje političkih odluka kijevskog režima može biti prilično izazovno, djelomično zato što se te odluke zapravo donose u Washingtonu....
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -