Ponedjeljak, 20 svibnja, 2024

FRANCUSKI GENERAL: “Ukrajina ima mnogo prijatelja, i niti jednog saveznika, USA upravo napuštaju Ukrajinu i igraju za Rusiju, sad je sve na EU…

Must Read

Na poziv francuskog informativnog kanala LCI, general Michel Yakovleff, bivši zamjenik načelnika Glavnog stožera NATO-a, analizirao je svoju iskrenost pomoć pruženu Ukrajini.

Za francuskog generala:

“Istina je da je Ukrajina sama. Sami su, još uvijek su usamljeni. I poduzimamo mjere, činimo sve što možemo da im pomognemo, Europska unija čini puno, posebno s obzirom na izbjeglice, ekonomsku pomoć, isporučeno streljivo.”

A general Yakovleff nastavlja:

“Imam teoriju o Amerikancima, oni kalibriraju rat, to jest, daju dovoljno. I za sada, oni su između kalibracije i napuštanja, to se zove napuštanje. Ako godinu dana ne daju municiju. Kao rezultat toga, to je otvoreni bar za Ruse.”

I zaključuje

“U stvarnosti, Amerikanci napuštaju Ukrajinu. Trenutno je Trump taj koji napušta Ukrajinu zbog svoje tužne sudbine blokirajući pomoć Senatu.”

A kad je Poskok ovo pisao mi smo bili proRusi? I psovali ste nam majku da što lažemo da će Zapad izdati?

Zapad ne može izdati jer Zapad nikada nije niti bio uz Ukrajinu. Osim u dijelu kad je trebalo darivati mlade ukrajinske živote za interese  pedofilske lože u Washingtonu.

- Advertisement -

45 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

45 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Predsjednica Gruzije uložila veto na zakon o ‘stranim agentima’

Predsjednica Gruzije, Salome Zurabišvili (Zourabichvili) je u subotu 18. maja uložila veto na zakon o "stranim agentima" kojim se...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -