Ponedjeljak, 20 svibnja, 2024

ISPRAVAK NETOČNOG RADMANA: Hrvate je 90-ih, uz hrvatsku dijasporu, naoružala prijateljska nam Rusija. Ne Ukrajina. U vrijeme embarga izdajničkog Zapada na uvoz oružja

Must Read
Debil ne zna da je ZAPAD Hrvatsku zamislio kao veliku krvavu lokvu u kojoj će Milošević izazvati veliki rat a koji potom ima zahvatiti sve zemlje bivšeg SSSR-a. Debil vodi MVP Hrvatske. Debil nas sramoti vodoravno i okomito širom kugle zemaljske. Debil ke ok Graniću šefu DC-a, iliti Lutkaru kako ga zovu Ameri, Debil je ok i Lutkici, zvanoj Andrej. On je  najkrupnija lutka na čelu Vlade Mate Granića. Vlade zemlje kojoj ne daju da postane suverena država.

Za one koji su tek napunili 18 pa ne znaju što je bilo 1991, evo malo povijesnih činjenica koje nećete naći u DC udžbenicima u Državi za Gnjidu i gnjidice.

SAD je činio sve da na prostoru Jugoslavije, na cijelom njenom prostoru užga što krvaviji rat.

Javno su se predstavljali kao mirotvorci, tajno su radili da se narodi međusobno što krvavije poubijaju i razdvoje.

O tome postoji cijeli niz dokumentiranih podataka kako u raspirivanju potoka krvi u Hrvatskoj tako i u puštanju rijeka krvi u BIH.

Često se krivo govori da su Ameri doveli mudžahedine u BIH.

To je laž. Doveli su ih prvo u Hrvatsku. Dokaz? Kada kolju Hrvate po travniku, mudžahedini Mate Granićai i State Departmenta vozaju se u terencima ZG tablica. To je nama Lijepa Matina dala.

Za one koji ne znaju najveći masovni zločin rata u Hrvatskoj počinili su upravo ti USA miljenici u Sisku. Džihadisti. Nad zarobljenim Srbima. A sve po naređenju SDA Sarajevo. Formalno. I to još 1991.

Naravno nema Haaških istraga o tome UZP-u kao i o njihovom posljednjem u BIH zločinu – Genocidu u Grabovici.  Stoga je logično da UN izglasa mišljenje kako je Srebrenica najgori zločin na prostoru Europe još od WWII. Što je laž. Srebrenica je najveći zločin na prostoru Europe od WWII.  No nije najgori. Najgori je Grabovica. Jedini školski primjer genocida na tlu Europe od WWII. No kako su ga počinili američki specijalci, dovedeni tu da ih Amerika promatra i

Haaški sud se naime proglasio nenadležnim i nezainteresiranim za istraživanje zločina Al Qaede u BIH i u RH. Naročito nakon 2001.

Jer šta jebote, ako ti Al Qaeda avionima se spiči u tornjeve Haaga, pa ne stigneš presuditi Hrvatima i Srbima. I nacrtati novu kartu gepolitike Balkana.

Zašto je USA to činila? Zašto si potakli rijeke krvi na Balkanu?

Nadali su se da će domino efektom izazvati krvoprolića širom raspadajućeg SSSR. Kada danas vidiš koliko ulažu u krvoproliće Ukrajine nadajući se da će ona umrijeti pred Moskvom, s američko, bombom u ruci koja će ipak pasti gdje treba, shvatiš da je ulaganje u pokolj Srba, Hrvata, Slovenaca i Bošnjaka bio prilično jeftin pokušaj ostvarenja velikog cilja.

Prvo su otišli do Miloševića i kazali mu da on ima potpuno pravo stati na obrani ideje države- I da ima rok od tri mjeseca da to riješi.

Praktički su ga pozvali na militarizam.

Onda su otišli do Tuđmana i Kučana i kazali im kako čvrsto stoje iza njihovog prava na samotnost. Na želju da se vrate u stadij austrijskih kolonijica.

Onda su Aliji kazali da ne pristaje ni na kakve unutarnje preinake BIH.

Pokušali su naložiti i Makedonce i Crngorce na rat ali oni su bili nešto pametniji od nas.

U Hrvatskoj je sukob bio spor s razbuktavanjem. Regiji je prijetio mir i dogovor.

Zato je valjalo poslati svoje ljude, u nekim krivim uniformama u hrvatska sela, popaliti ih, i sve to predstaviti kao komšijskih ruku djelo.

Rusi su to prozreli. Naravno da je vojna nadmoć Srba bila toiika da je prijetila velikim krvoprolićem i ratom kojem se neće moći stati u kraj.

Stoga su, upravo Rusi, suprotno planu USA, krenuli naoružavati malobrojnije narode Yuge, da malobrojniji lakše može zaustaviti nasrtaj JNA armade. Ako nema velikog nasrtaja nema ni velike odmazde za žrtvom.

Rusi su dakle pomogli Hrvate u procesu naoružavanja protiv JNA. Ne Ukrajina.

Radman to zna. Ali laže da nas je pomogla Ukrajina.

Možda je Radmana i Plenkovića pomogla Ukrajina da pobjegnu pod izdajnički kilt Mate Granića i od nekad slavnog HDZ-a načine pizdunsko pičkasti DC.

Ali Hrvate je pomogla Rusija.

I Hrvati to znaju.

Odjebi stoga Radmane.

Odjebi Debilu.

Nosi te đavo debilnog. Skupa s tvojim šefovima.

Koji te đavo i poslao u politiku?

Đavo izdaje? Ako je tako, onda je sve jasnije.

A tako je.

- Advertisement -

10 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

10 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Tisuće Britanaca primile su krv zaraženu HIV-om i hepatitisom. Sad će dobiti odštetu

Britanija će platiti više od 12.7 milijarda dolara odštete tisućama pacijenata, sedamdesetih i osamdesetih godina liječenih krvlju zaraženom HIV-om...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -