Published On: Pet, kol 3rd, 2018

Emotivno pismo Nine Badrić: “Nikad nisam vidjela smrt koja je bila život”

SMRT Olivera Dragojevića jako je pogodila Ninu Badrić. Dvoje pjevača bili su jako dobri prijatelji, a Nina ne krije da je Olivera voljela kao člana svoje obitelji. Pjevačica se od prijatelja oprostila na komemoraciji u Splitu, a objavila je i nekoliko fotografija na svom Instagramu kao uspomene na nastupe i druženja s Oliverom.

Noćas su Ninu savladale emocije, pa je objavila još jednu fotografiju s podužim opisom u kojemu je opisala ono što osjeća nakon smrti glazbene legende.

“Nikada u svome životu do sada nisam vidjela smrt koja je bila život. Koliko inspiracije i u ovome i u onome životu.I kada odlaziš odlaziš u stilu. Svima nama putokaz za sve.Kako biti pošten dosljedan dostojanstven kako trajati kako ljubiti kako sačuvati svetinju obitelji.Svetinju glazbe.Kako ostati svoj i imati petlje za svoje note do kraja. Nismo falili mi koji slijedimo tvoj put. Nismo.

Svima prvi sebi zadnji.

Kakvo poštenje i dostojanstvo.To se ne more kupit’. Da se čitav grad i Svijet okrene i pozdravi te sa najvećim aplauzom u povijesti Svijeta.To ne može izrežirati niti najveći redatelj.Ljubav ljudi prema tebi. I da se sva svjetina okrene za tobom i hoda diše i ide gdje god da ideš ti. I sa mora i sa kopna. I da…sve ovo more stvarno je samo za tebe bilo i ostalo. Nikada u svome životu do sada nisam vidjela smrt koja je bila život. Nikada do tebe. OLIVER❤️”, napisala je Nina.

guest
nije obvezno
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x