Published On: Uto, svi 22nd, 2012

Elitna prostitucija: Za pola sata s manekenkom iz kataloga naplaćivali 6.000 kuna

Šest tisuća kuna za pola sata seksualnog odnosa platio je jedan od klijenata djevojci iz modne agencije ‘Kristina’ koja se osim manekenstvom, bavila i escortom i prostitucijom, piše Slobodna Dalmacija.

Zbog organiziranja prostitucije na dubrovačkom, splitskom i zagrebačkom području od ljeta 2010. godine do svibnja ove godine uhićen je i zadržan u istražnom zatvoru Ivica Jurišić (53), vlasnik modne agencije ‘Kristina’ iz Splita, a kao osoba koja mu je jednom prilikom pomogla da poveže ukrajinskog gosta s jednom od djevojaka radi intimne usluge osumnjičen je i Mario Šačić (43) član dubrovačkog Nadzornog odbora HDZ-a.

Tužiteljstvo je tražilo određivanje istražnog zatvora kako bi se izbjegao utjecaj na svjedoke, kako na djevojke koje su se bavile ilegalnom djelatnošću tako i na klijente.

U nastavku istrage trebalo bi saslušati pet djevojka i nešto više klijenata nakon čega će se obojica moći braniti sa slobode.

Uhićenju je prethodio višemjesečni nadzor tajnim mjerama prisluškivanja tijekom kojih se sakupio opsežni dokazni materijal. Prilikom ugovaranja jednog od susreta jedna od djevojka, sve su stare od 19 do 25 godina, požalila se Jurišiću kako se malo boji naći s klijentom. Mušteriju je trebalo seksualno opsluživati pola sata po cijeni od 6.000 kuna, bez ikakvih posebnih prohtjeva, samo za ‘klasični seks’. Jurišić je djevojku umirio, navodeći da se radi o ozbiljnom poslovnom čovjeku i kako se ne treba bojati.

Odnosi su se naplaćivali od tisuću i pol do 7500 kuna, a prema tužiteljstvu Jurišić je uzimao petinu zarađenog novca.

Dubrovčanin Mario Šačić (43) zaposlen je u dubrovačkom Komunalnom odjelu te aktivni član stranke od koje je očekivao pomoć u poslovnom napredovanju. No, od smjene gradske vlasti nalazio se na dugom bolovanju. Međutim, to bolovanje ga nije sprječavalo da “u fušu” aktivno posreduje u zaradi najstarijeg obrta.

Temeljem sudskih naloga policija je u stanovima i automobilima pronašla dokaze za daljnji postupak.

Predsjednica dubrovačkog HDZ-a Dubravka Šuica Šačićev slučaj je ocijenila kao “katastrofu izvan sfere morala” i najavila “suspenziju tog sredovječnog muškarca”, javlja Slobodna . (Dnevnik.ba)

14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare