Published On: Pet, sij 7th, 2022

DŽABA SU KUKIČALI: Ured gradonačelnika osudio ispisivanje neprimjernih grafita na Partizanskom spomen obilježju i odmah ih uklonio

Povodom najnovijeg vandalskog čina na Partizanskom spomen obilježju, nacionalnom spomeniku BiH, Ured gradonačelnika Grada Mostara uputio je riječi osude ispisivanja grafita neprimjerenog sadržaja, javlja Hrvatski Medijski Servis.

-Osuđujemo sve pokušaje pojedinaca ili organiziranih skupina čije djelovanje dovodi do narušavanja javnog reda i mira, skrnavljenja nacionalnog spomen obilježja, ali i pokušaja stavljanja Mostara u negativni kontekst kada je u pitanju očuvanje spomeničke baštine te mogućeg pokušaja podizanja nacionalnih tenzija.

Od pripadnika MUP-a očekujemo da nakon što se napravi očevid u konačnici otkriju i počinitelj ili počinitelji i nalogodavac ovog vandalskog čina.

Gradske komunalne službe su promptno reagirale i već su uklonile, odnosno prebojile neprimjerene grafite na ulazu u Partizansko spomen obilježje.

Ovim putem želimo poslati i jasnu poruku da se ovakve stvari neće tolerirati i ne trebaju se događati, a tko god ih činio i iz kojih pobuda, neće postići svoj cilj.

Napominjemo također kako će Grad Mostar u idućem razdoblju učiniti dodatne aktivnosti na zaštiti i valorizaciji Partizanskog spomen obilježja. U tu svrhu u proračunu su osigurana sredstva kako za održavanje tako i za sustav video nadzora na prostoru grada, a što se podići razinu sigurnosti i prevenirati ovakve vandalske ispade, priopćeno je iz ureda gradonačelnika Mostara./HMS/

guest
7 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Jozo
Jozo
1 godina prije

Ovo pišu oni koji se zaklinju u antifašizam nose cvijeće kada su im prigode i osnivaju udruge subnor i ta sranja,proračunski krpelji i neradnici.

Mexico
Mexico
Šta ti kažeš na ovo?  Jozo
1 godina prije

Muslimana u NOBu 1945g bilo tek 1,7% Da se zna!

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Mexico
1 godina prije

CETNIKA bilo 90 %

HrvojeHrvatinićHrle
HrvojeHrvatinićHrle
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 godina prije

Zna se dobro koliko koga je bilo ali vas čergara….mizerija čuj samo 1,7%

Ganga🐉
Ganga🐉
1 godina prije

podmetnu da se optužuje cijeli narod

"ŽIVILA"tzv.bosna-je prošlo svršeno vrijeme
"ŽIVILA"tzv.bosna-je prošlo svršeno vrijeme
1 godina prije

dobro crtaju muslimani. stara takijska podvala bhalija.

Mexico
Mexico
1 godina prije

Čergari tj.pokvići u akciji!