Published On: Čet, srp 28th, 2022

Dva vagona za Hrvate u BiH

Ako još netko sumnja u to da je BiH mjesto u kome je sve moguće? Ako se još netko pita je li ovdje mržnja, huka i buka jača od argumenata? Ako netko i dalje preispituje stanuje li fašizam ovdje? Ovi vreli srpanjski dani 2022. godine ponudili su odgovore na ta pitanja.

Piše: Miroslav VasiljPogled.ba

Da, sve je moguće. Da, mržnja, huka i buka su jači od argumenata jer ne bi Christian Schmidt zbunjen i uplašen donio iščašenu, polovičnu i štetnu odluku o tehničkim izmjenama Izbornog zakona, a koja jača ovlasti duboko kompromitiranog Središnjeg izbornog povjerenstva. Da, fašizam stanuje u glavnom gradu jedne zemlje koja se nalazi na europskom kontinentu jer je fašizam kada imate plan i kada nahuškate masu da se malobrojniji narod treba uništiti na političkoj i kulturnoj razini.

I zaista što hoće više ti Hrvati? Što hoće sada kada se uspjelo opstruirati dogovor oko izbornog zakona? Što hoće sada kada se otimačinom, prijevarom i uzurpacijom osim kluba Bošnjaka, Srba i Ostalih po starim diskriminacijskim pravilima treba uzurpirati Klub Hrvata u Domu naroda federalnog parlamenta?

Što hoće sada kada je po četvrti put smišljen plan kako će Željko Komšić bošnjačkim glasovima uzurpirati hrvatsku poziciju u krnjem Predsjedništvu BiH? Što hoće sada kada smo se prebrojali pa vidjeli koliko nam je potrebno robota i dronova? Što hoće sada kada smo trčali maraton zvan jednonacionalna država i došli do cilja? Što hoće sada kada je nakon ovih izbora Federacija i službeno trebala postati država bošnjačkog naroda?

Ne! Nema dogovora s onima kojih je manje od petnaest posto. Nego treba vidjeti kako im uzurpirati, oteti i onemogućiti i ostala prava i javna dobra, a sve u funkciji bošnjačke države, ovaj građanske Bosne, bez etno-nacionalnih torova i podjela.

Zagovornici takve politike bi trebali predložiti da se Zapadnohercegovačkoj županiji ukine opskrba vodom. Jer zašto bi građani te županije imali vodu kada bi to moglo voditi novim etno-nacionalnim torovima i kada je za BiH jeftinije da građani ZHŽ nemaju vodu. Trebalo bi predložiti da se Hercegbosanskoj županiji ukine opskrba električnom energijom. I zaista zašto bi građani te županije imali to pravo kada bi to moglo voditi ka novim etno-nacionalnim podjelama i kada je za BiH jeftinije da građani HBŽ nemaju struju.

Posavska županija bi trebala ostati bez interneta. I internet vodi novim etno-nacionalnim podjelama, a i jeftinije je da građani u Posavini nemaju pravo na pristup internetu. Lašvanskoj dolini, Jajcu, Žepču, Dobretićima i Usori bi trebalo ukinuti pravo na mobilnu telefoniju. I to je skupo, a vodi ka etno-nacionalnim torovima. Mostar, Čapljina, Čitluk, Stolac, Ravno i Neum bi trebali ostati bez prometnog povezivanja. I to je skupo. Osim toga vodi ka novim etno-nacionalnim podjelama./HMS/

guest
8 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Odron_Na_puTu
Odron_Na_puTu
10 dana prije

Да, фашизам станује у главном граду једне земље која се налази на еуропском континенту јер је фашизам када имате план и када нахушкате масу да се малобројнији народ треба уништити на политичкој и културној разини.

То је НДХ, а посљедице Јасеновца и осталих НДХ логора су познати.
То су назвали геноцидом !!

Gospoja Herself
Gospoja Herself
10 dana prije

E shkootori, shkootori, cackali ste mecku, sada ce mecka da vas podere kao Partizani ushrashe u Blajburgu..

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Gospoja Herself
10 dana prije

jel vas prebrojo robot za anadoliju..

Uso talyban
Uso talyban
Šta ti kažeš na ovo?  Gospoja Herself
10 dana prije

Ne pominju Blajburg yebali te titini partizani koji su 20.10.1944 kada su im Beograd oslobodili Čečeni kokardu zamijenili petokrakom

Kola
Kola
10 dana prije

Sva ta vecina iz fosne, da stane na vagu, ne vride vise od pasjeg gov..

Izmetbegović
Izmetbegović
Šta ti kažeš na ovo?  Kola
10 dana prije

Gladne po,turi,ce su se dokazali kad su zadržali 17% 90-tih.Ostalih 6% smo im dali mi kršćani da mogu ušaltati svoje golfove2 u 4 brzinu.. Bijedni plašljivi garibi.. 😁

Uso talyban
Uso talyban
10 dana prije

Šta ovaj hlupeta ko Makso po partizanki Mari opajdari

Izmetbegović
Izmetbegović
10 dana prije

Svi znamo da će na kraju balade biti kako mi kršćani želimo.. 😁 Po,turi,ce, već ste gladni, raseljavate se, uzalud kme, kme, đenosajd, heljp, heljp, nema više u Makarsku. 😁