Published On: Pon, sij 1st, 2018

Dr. sc. Sanja Bilač: Ostavljanje svoga naroda u BIH na milost i nemilost pokazuje spremnost političkih elita na uništavanje hrvatskoga naroda

Novinari i suradnici Hrvatskog tjednika od 28. prosinca 2017. izabrali su pet najboljih i pet najgorih događaja, poteza i činjenica koji su po njihovom mišljenju obilježili 2017. godinu. Vanjska suradnica HAZU-a, predsjednica Hrvatskoga pedagoškog književnog zbora ogranka Splitsko-dalmatinske županije dr. sc. Sanja Bilač izdvojila je ove događaje:

Pozitivno

1. Inicijativa za promjenu izbornoga zakona udruge U ime obitelji tračak je nade.

2. Snažan glas protivljenja uvođenju rodne ideologije u obitelj i odgojno-obrazovni sustav pokazuju svijest i spremnost građana na preuzimanje odgovornosti za Domovinu.

3. Hrvatski vatrogasci dali su svima lekciju o tome kako se čuva Domovina.

4. Liječnik koji je usred noći sjeo u privatni automobil i odjurio u Pulu kako bi spasio život Čovjeka, primjer je Hrvatske koju trebamo.

5. Preimenovanje zagrebačkoga trga kojim je uklonjeno ime komunističkog diktatora i zločinca Tita s oduševljenjem je prihvatila domoljubna Hrvatska.

Negativno

1. Sramotna politička prostitucija koja je kulminirala izdajničkom koalicijom HDZ-a s HNS-om. Tako je ova godina obilježena dokidanjem demokracije i prijevarom naroda.

2. Predaja hrvatskoga odgoja i obrazovanja Soroševim plaćenicima postala je politika aktualne vlasti.

3. Agresivno nametanje sekularizacije postaje uvod u državni ateizam kojeg smo devedesetih odbacili.

4. Ostavljanje svoga naroda u BIH na milost i nemilost pokazuje spremnost političkih elita na uništavanje hrvatskoga naroda.

5. Bešćutnost vladajućih koji imaju milijune za mobitele i automobile, ali ne i za lijekove govori da smo kao narod duboko pogriješili.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare