Utorak, 25 lipnja, 2024

Dr. sc. Sanja Bilač: Ostavljanje svoga naroda u BIH na milost i nemilost pokazuje spremnost političkih elita na uništavanje hrvatskoga naroda

Must Read

Novinari i suradnici Hrvatskog tjednika od 28. prosinca 2017. izabrali su pet najboljih i pet najgorih događaja, poteza i činjenica koji su po njihovom mišljenju obilježili 2017. godinu. Vanjska suradnica HAZU-a, predsjednica Hrvatskoga pedagoškog književnog zbora ogranka Splitsko-dalmatinske županije dr. sc. Sanja Bilač izdvojila je ove događaje:

Pozitivno

1. Inicijativa za promjenu izbornoga zakona udruge U ime obitelji tračak je nade.

2. Snažan glas protivljenja uvođenju rodne ideologije u obitelj i odgojno-obrazovni sustav pokazuju svijest i spremnost građana na preuzimanje odgovornosti za Domovinu.

3. Hrvatski vatrogasci dali su svima lekciju o tome kako se čuva Domovina.

4. Liječnik koji je usred noći sjeo u privatni automobil i odjurio u Pulu kako bi spasio život Čovjeka, primjer je Hrvatske koju trebamo.

5. Preimenovanje zagrebačkoga trga kojim je uklonjeno ime komunističkog diktatora i zločinca Tita s oduševljenjem je prihvatila domoljubna Hrvatska.

Negativno

1. Sramotna politička prostitucija koja je kulminirala izdajničkom koalicijom HDZ-a s HNS-om. Tako je ova godina obilježena dokidanjem demokracije i prijevarom naroda.

2. Predaja hrvatskoga odgoja i obrazovanja Soroševim plaćenicima postala je politika aktualne vlasti.

3. Agresivno nametanje sekularizacije postaje uvod u državni ateizam kojeg smo devedesetih odbacili.

4. Ostavljanje svoga naroda u BIH na milost i nemilost pokazuje spremnost političkih elita na uništavanje hrvatskoga naroda.

5. Bešćutnost vladajućih koji imaju milijune za mobitele i automobile, ali ne i za lijekove govori da smo kao narod duboko pogriješili.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

NASLOV KOJI STE VJEROJATNO VEĆ 1000 PUTA PROČITALI: “Ministrima EU je jasno da je Dodik jedini krivac”

Ministar vanjskih poslova BiH Elmedin Konaković izjavio je za Fenu iz Luksemburga da je na današnjem sastanku ministara vanjskih...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -