Published On: Pet, srp 9th, 2021

Doznajemo: Mladić u Lici brutalno zatukao oca u snu, a onda pokušao sve sakriti

U OBITELJSKOJ kući u Rapainom Klancu kod Brinja 52-godišnji Nikola Vukadinović je jučer u ranim jutarnjim satima zadobio više udaraca po glavi od kojih je umro na mjestu, izvijestilo je karlovačko državno odvjetništvo.

Za ubojstvo je osumnjičen njegov 20-godišnji sin Igor, koji je danas priveden na Županijski sud u Karlovcu na ispitivanje.

Na Županijski sud priveden osumnjičeni za ubojstvo oca

Podsjetimo, jučer je objavljeno kako je u kući u Rapainom Klancu pronađeno tijelo muškarca. Ubrzo je utvrđeno da se radi o 52-godišnjem Nikoli Vukadinoviću, vlasniku OPG-a. Kako su objavili policija iz Otočca i karlovačko Županijsko državno odvjetništvo, utvrđeno je da su udarci žrtvi zadani nekim oruđem te je nedvojbeno da je 52-godišnjak preminuo nasilnom smrću.

Sin tvrdio da je čuo udarac pa pronašao tijelo oca

Ubijeni Vukadinović je u Rapainom Klancu živio s 20-godišnjim sinom i desetogodišnjom kćeri, a ima još jednu odraslu kćer.

20-godišnji sin Igor tvrdio je da su ga probudili udarci i buka pa je ustao i otišao vidjeti što se događa, kada je zatekao mrtvog oca.

No potom je došlo do preokreta. Mladića je policija osumnjičila za ubojstvo oca

Kako neslužbeno doznajemo, mladić se u policiji branio šutnjom. U razgovoru s policijom rekao je, neslužbeno doznajemo, da se sve dogodilo nakon svađe oko automobila koja je kulminirala. No, prema našim informacijama, istragom je utvrđeno da je mladić ubio oca u snu na posebno okrutan način.

Nakon toga je sve pokušao sakriti.

Neslužbeno doznajemo i da je ubijeni otac imao jednu prijavu za nasilje u obitelji od prije pet godina i to prema supruzi koja je prije par godina otišla u Njemačku.