Published On: Pon, sij 28th, 2013

Domaćin goste na slavi častio seksom sa djecom!?

BEOGRAD – Više maloljetnica podvođena je u jednoj privatnoj kući u Grockoj, i to u svrhe proslave drugog dana slave Svetog Jovana.
Naime, kao piše “Alo” Slobodan A. (44) i Darko A. (23), otac i sin iz Smedereva, koji su u petak uhićeni zbog trgovine ljudima, među mušterijama imali su i čovjeka koji je krsnu slavu obilježio bludom i razvratom u svom domu. U te svrhe nekoliko djevojčica je taksijem iz Smedereva, a kako se sumnja u organizaciji uhapšenih, dovedeno 21. siječnja ove godine u Grocku, gdje ih je čekao gazda kuće s prijateljima spremnim da pored hrane i pića sveti dan obilježe i ovim vidom “zabave”.
Kako bi svoje muške prijatelje obradovao za svoju krsnu slavu, čovjek je pozvao uhićenog oca i sina i naručio nekoliko djevojaka, među kojima su bile i maloljetnice. Zatvorio ih je u posebnu sobu, a njegovi gosti imali su mogućnost da kada god požele uđu i “zabave” se djevojkama, a zatim se vrate slavskom ručku. Iznajmljene djevojke su svima bile na raspolaganju za sve, od vođenja ljubavi do oralnog zadovoljavanja. Broj posjeta maloljetnicama u sobu gostima nije bio ograničen – objašnjava izvor iz policije.
Nakon ovakvog saznanja policija je u petak uhitila sina i oca, Darka i Slobodana, zbog sumnje da su organizirali mrežu prostitucije u šest gradova u Srbiji, podvodeći četiri maloljetnice, starosti 15 i 16 godina, i devet punoljetnih djevojaka.
 
Kako Alo saznaje, uhićeni Darko i Slobodan nalazili su djevojke koje nisu imale od čega živjeti ili su iz siromašnih obitelji.
Kada su se dogovarali s njima o poslovima, obećavali su da će im davati oko 40 posto od svake mušterije. U nekim slučajevima su to i poštovali, au nekim ne – objašnjava sugovornik i dodaje da će se tek nakon završetka istrage znati sve pojedinosti oko trgovine djevojkama.