Published On: Čet, pro 8th, 2016

"SRPSKA JE DANAS PREDZIĐE KRŠĆANSTVA": 9. siječnja slavit ćemo još pompoznije, a Sarajevo nam je inozemstvo

Dodik je izjavio da s premijerom Srbije ima dobre odnose i da njih dvojica nastavljaju raditi u najboljem interesu RS i Srbije.
Na pitanje novinara u Vladi Srbije kakavi su donosi između njega i Vučića, pošto je bilo riječi da su nakon referenduma u RS ti odnosi zahladnjeli, Dodik je rekao da su to špekulacije.
“Ne morate brinuti, ni vi, ni mnogi drugi koji o tome misle. A oni koji o tome govore u javnom prostoru više žele da se to desi, nego što je to točno”, odgovorio je Dodik.
U intervjuu za Telegraf Dodik je kazao da će Republika Srpska, nakon što je Ustavni sud poništio referendum u RS-u, još pompoznije slaviti taj praznik.
Ponovio je svoje stavove kako BiH nema šanse i da je ona vježbalište za strance.
“BiH nema šanse opstati, to je vježbalište za strance. Republika Srpska je najveće dostignuće srpskog naroda i predstavlja kršćansku obranu ovih prostora. Sarajevo je za nas inozemstvo, a mi smo natjerani da budemo u toj državi”, kazao je Dodik.
Na kraju je kritizirao i međunarodnu zajednicu, poručivši kako rade za svoje interese, naglasivši da visoki predstavnik u BiH Valentin Inzko ima mjesečnu plaću 25.000 eura i da mu je u interesu da njegov mandat traje što duže.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>