Četvrtak, 18 srpnja, 2024

"SRPSKA JE DANAS PREDZIĐE KRŠĆANSTVA": 9. siječnja slavit ćemo još pompoznije, a Sarajevo nam je inozemstvo

Must Read

Dodik je izjavio da s premijerom Srbije ima dobre odnose i da njih dvojica nastavljaju raditi u najboljem interesu RS i Srbije.
Na pitanje novinara u Vladi Srbije kakavi su donosi između njega i Vučića, pošto je bilo riječi da su nakon referenduma u RS ti odnosi zahladnjeli, Dodik je rekao da su to špekulacije.
“Ne morate brinuti, ni vi, ni mnogi drugi koji o tome misle. A oni koji o tome govore u javnom prostoru više žele da se to desi, nego što je to točno”, odgovorio je Dodik.
U intervjuu za Telegraf Dodik je kazao da će Republika Srpska, nakon što je Ustavni sud poništio referendum u RS-u, još pompoznije slaviti taj praznik.
Ponovio je svoje stavove kako BiH nema šanse i da je ona vježbalište za strance.
“BiH nema šanse opstati, to je vježbalište za strance. Republika Srpska je najveće dostignuće srpskog naroda i predstavlja kršćansku obranu ovih prostora. Sarajevo je za nas inozemstvo, a mi smo natjerani da budemo u toj državi”, kazao je Dodik.
Na kraju je kritizirao i međunarodnu zajednicu, poručivši kako rade za svoje interese, naglasivši da visoki predstavnik u BiH Valentin Inzko ima mjesečnu plaću 25.000 eura i da mu je u interesu da njegov mandat traje što duže.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Zašto Zelenski odjednom želi Rusiju na sljedećem ‘mirovnom samitu’?

Razumijevanje političkih odluka kijevskog režima može biti prilično izazovno, djelomično zato što se te odluke zapravo donose u Washingtonu....
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -