Ponedjeljak, 15 srpnja, 2024

Dodik sada može tužiti Schmidta za klevetu i njegovo izručenje u Banja Luku. Toliko je laži rekao o njemu u UN

Must Read

i VISOKI predstavnik za Bosnu i Hercegovinu uputio je novo redovito klevetično izvješće Vijeću sigurnosti UN o stanju u toj zemlji, u kojemu je ponovno klevetao one koji čuvaju Dayton a stao na stranu Prostora Džihada. Izrečene tvrdnje su notorna kleveta za sve one koji iti malo poznaju Ustav BIH i politička događanja u BIH.

Ukratko Schmidt nakon ovog definitivno više neće smjeti na tlo RS-a. Uđe li prijeti mu kazneni progon zbog kaznenog djela klevete koja u RS-u jest legalizirana kao kazneno djelo.

Očito s razlogom. Schmidtu bude li osuđen prijeti višegodišnja kazna zatvora. Jer ipak, klevetu je počinio pred Vijećem Sigurnosti UN.

 

U izvješću na 40 strana, čiji su sadržaj djelomice prenijeli lokalni mediji, Schmidt podsjeća na cijeli niz zakona protivnih ustavu BiH koje Dodik nameće kroz parlament Republike Srpske.

Dodik nije nametnuo niti jedan protudaytonski zakon. OHR jest.

Idealno bi bilo da Dodik tuži Schmidta pred tijelima Vlasti Republike Njemačke. Mnoge stvari tada bi i njemačka javnost doznala.

- Advertisement -

6 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Najveći izdajnik u povijesti Hrvatske podijelio je zemlju neprijateljima pa pobjegao. Danas je tek ikona neobrazovanih….

SAMO tridesetak kilometara od Sarajeva nalazi se selo Bradina. Radi se o relativno nevažnom mjestu u kojem posjetitelji mogu...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -