Utorak, 18 lipnja, 2024

DODIK: Patrick Moon bi se trebao naučiti lijepo ponašati u tuđoj kući. Ovo nije njegova zemlja

Must Read

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas u Sarajevu da je neprimjereno za jednog veleposlanika da se miješa u unutrašnje stvari zemlje u kojoj se nalazi.
“Američki veleposlanik je bio u posjeti medijskoj kući čiji je vlasnik ranije bio osuđivan za utaju poreza i odatle poziva na borbu protiv korupcije i kriminala. To je neprimjereno za jednog veleposlanika da se na taj način miješa u unutarnje stvari jedne zemlje“, rekao je Dodik.
Na pitanje novinara da prokomentira izjavu američkog veleposlanika Patricka Moona da se “građani BiH moraju odlučnije boriti protiv korumpiranih ljudi i institucija“, te da se “svaki sustav može srušiti i promijeniti“, koju je dao tijekom jučerašnje posjete Televiziji BN, Dodik je rekao da će zatražiti objašnjenje za takvu izjavu.
Ukoliko se te stvari budu dešavale u BiH, onda adresu za pobunu te vrste treba tražiti u dotičnom gospodinu. Zatražit ću da objasni na koji je način došao do takve izjave. Ako je to dio scenarija vezan za ”arapsko proljeće” ili nešto drugo što želi da uradi, onda je na krivom putu. Ta vrsta arogancije u smislu miješanja u unutarnje stvari u BiH preobimna je bez obzira što dolazi od veleposlanika SAD”, istaknuo je Dodik.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

NE POŠTUJE NITI KRALJA CHARLESA: Je li Murphey Cikotić baš morao doći na proslavu njegovog rođendana?

Rođendan kralja Charlesa proslavljen je i u BIH. Tu su se skupili uglednici koji nešto predstavljaju i nešto korisno...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -