Subota, 15 lipnja, 2024

DNA analiza je dokazala: Pronađeno je tijelo Antonije Bilić

Must Read

Posmrtni ostaci uspoređeni su s genotipom obitelji nestale Antonije Bilić, roditelja i dviju sestara. Nije se mogao utvrditi uzrok smrti.

DNA analiza pokazala je sa sigurnošću od 99,9999 % kako posmrtni ostaci koji su pronađeni kod Jospidola pripadaju Antoniji Bilić, objavljeno je na izvanrednoj konferenciji za novinare u Županijskom državnom odvjetništvu u Karlovcu. Naime, posmrtni ostaci uspoređeni su s genotipom obitelji nestale Antonije Bilić, roditelja i dviju sestara, a DNA analiza obavljena je na Zavodu za sudsku medicinu Medicinskog fakulteta u Zagrebu.

– Utvrđeno je da su posmrtni ostaci propadali mlađoj ženskoj osobi, koja je imala kosu tamne boje, no kako su pronađene samo kosti, nije se mogao utvrditi uzrok smrti – objavljeno je na izvanrednoj konferenciji za novinare.

Konferencija je sazvana kako bi se objavili rezultati obdukcije i DNK analize koja je provedena nad posmrtnim ostatcima koji su pronađeni u utorak, 27. studenoga na području Josipdola.

Ostaci ljudskih kostiju pronađeni u mjestu Modruš nedaleko od Josipdola, blizu ceste D23, koja vodi prema Senju, ali je i u neposrednoj blizini autoceste. Posljednji put signal Antonijina i mobitela Dragana Paravinje lociran je blizu mjesta gdje su pronađene kosti. Istragom je nedvojbeno utvrđeno da su njihovi mobiteli do gubitka signala bili na istom mjestu, a navodno su posljednji puta bili locurani baš u blizini tog područja.

Antonia Bilić posljednji je puta viđena na čikolskom mostu 7. lipnja prošle godine kada je ušla u kamion Dragana Paravinje. Zbog pokušaja silovanja i ubojstva maloljetne Drnišanke Paravinja je prošlog mjeseca osuđen na maksimalnih 40 godina zatvora.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Politico: EU htjela uvesti sankcije na ruski plin. Nikad nećete pogoditi koja zemlja je blokirala tu odluku

Zemlje Europske unije se jučer nisu uspjele dogovoriti o novim sankcijama protiv unosnog ruskog sektora ukapljenog prirodnog plina, navodi...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -