Utorak, 18 lipnja, 2024

Desetak osoba pretuklo profesora Harisa Cerića

Must Read

Profesor Fakulteta političkih znanosti u Sarajevu Haris Cerić teško je pretučen u četvrtak u trenutku kada je izlazio s fakulteta. Napalo ga je, kako saznaje Klix.ba, desetak osoba ,te su ga tukli šakama i nogama. Profesoru je pomoć pružena u bolnici Koševo, gdje su mu konstatovane teške ozlijede, polomljeni su mu zubi i imao je modrice po tijelu. Policija, međutim, ni nekoliko dana nakon ovog događaja nije uspjela ući utrag napadačima.
Profesor Cerić je izjavio kako ni s kim nije u zavadi te da je šokiran ovim napadom. Sva je sreća, kako je kazao, da usljed udaraca nije pao na tlo, jer bi zadobio i teže ozloijede. Na Fakultetu je potvrđeno da je profesor Cerić nakon ovog napada na bolovanju.
“To se dogodilo u prošli četvrtak oko 15:30 sati kada sam izlazio s fakulteta. U pasažu ispred fakulteta s obje strane stajalo je po četiri-pet mladića, ali nisam mogao ni naslutiti što će se dogoditi, posebno jer tu uvijek ima studenata. U tom prolazu, jedan od njih mi je prišao i udario me, a onda su i svi ostali divljački nasrnuli na mene i počeli me udarati šakama i nogama. Sva sreća pa sam uspio ostati na nogama, povlačeći se nazad, inače bih vjerojatno puno gore prošao”, rekao je profesor Cerić za Klix.ba.
Dodaje kako mu je jedan mladić iz kruga fakulteta krenuo pomoći, nakon čega su napadači pobjegli. Na upit može li pretpostaviti tko su napadači, profesor odrično odgovara, ističući kako ovakvo nešto nikako nije mogao očekivati.
“Uvijek ima nezadovoljnih studenata, ali daleko od toga da mi je nekad netko prijetio. Na fakultetu radim već 12 godina i nikad nikakvih problema slične prirode nisam imao”, kazao je Cerić, koji će sutra otići u policiju kako bi dao izjavu u vezi s ovim napadom.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

NE POŠTUJE NITI KRALJA CHARLESA: Je li Murphey Cikotić baš morao doći na proslavu njegovog rođendana?

Rođendan kralja Charlesa proslavljen je i u BIH. Tu su se skupili uglednici koji nešto predstavljaju i nešto korisno...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -