Published On: Čet, kol 9th, 2012

VIŠE NEĆE ODLUČIVATI O NAŠOJ SUDBINI: Oduzeto biračko pravo Butkoviću

Prema Članku 8. Općeg izbornog zakona, ministar uprave RH Arsen Bauk, oduzeo je biračko pravo Davoru Butkoviću, potom gospođi Butković, te se iz biračkog spiska brišu svi budući Butkovići , eventualni potomci Davora Butkovića do u deveto  koljeno.

RH javnost je ovu odluku kako doznajemo pozdravila, naročito braniteljske udruge koje Butkovića ne vole zbog njegove , kako oni često kažu, antihrvatske i izdajničke uređivačke politike Jutarnjeg lista.  

 

Predsjednik udruge Zavjet, general Marko Lukić, prokomentiravši ovaj potez kazao nam je kako je  u prvi mah pomislio da je to stoga jer je Davor Butković toliko ružan da ne može biti ništa drugo nego  Srbočetnik ( braniteljski izraz za pripadnika srpske nacije) a kamo li pristojan  hrvatski građanin no stvar je daleko ozbiljnija od  puke hrvatske srbofobije koja je u RH ovih dana uhvatila maha.

Naime , porezna uprava otkrila je kako je Butković državi dužan gotovo 800.000 kuna poreza iako je i sam u Jutarnjem listu  javno provodio linč nad Hrvatima u BIH, propovjedajući kako oni koji ne plaćaju porez u RH ne trebaju niti odlučivati o RH.

Butković doduše ne zna koliko Hrvata iz BIH plaća porez u RH (mnogi u RH imaju nekretnine ili otvorene tvrtke) no RH javnost danas zna tko porez ne plaća.

Hoće li Butković, pak , platiti porez, kako bi mogao izići na iduće izbore, te tako postati najglasač svih vremena u Hrvatskoj ostaje za vidjeti.

Ministar Bauk  bio je izričit. Dok ne uplati do zadnje kune, na birališta neće.

Inače na adresi Davora Butkovića, objavila je policija, fiktivno je  prijavljen Boris Dežulović te odnedavno i njegov prijatelj Kožo kojem je Butković sredio putovnicu.

Dežulović  inače živi u Beogradu ali zbog isplate honorara mora biti negdje prijavljen. Tako da do daljnjeg iz Beograda odlučuje o sudbini Zagrepčana.

poskok.info

 

 

14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare