Srijeda, 17 srpnja, 2024

Dan prije izbora u Beču – fijasko protesta protiv Hofera

Must Read


Da je ljevica u Europi u strmoglavom padu već pjevaju i ptice na grani. Posljedica je to njihove nekonzistentne politike gdje su gotovo potpuno, u praksi, zanemarili borbu za radnička prava i socijalno pravedno društvo s borbom za razna određena manjinska, seksualna, rodna i tko zna kakva druga prava, uz očiglednu praktičnu sklonost ugađanja korporativizmu.
Novi dokaz tome je dugo najavljivani protest austrijske ljevice protiv desnog predsjedničkog kandidata Norberta Hofera u subotu poslije podne, dan prije izbora. Policija procjenjuje da je stotinjak osoba došlo na prosvjed pod nazivom „F*ck Hofer – Refugees Welcome”. Istovremeno, prosvjedu je prisustvovalo između 30 i 40 novinara, uglavnom stranih medija, te oko 100 policajaca koji su osiguravali događaj.
Glasnogovornik policije Thomas Keiblinger rekao je da je 12 do 15 TV kamera pratilo prosvjed, dok su službenici zaprimili zahtjeve medijskih kuća diljem svijeta, od Japana do SAD-a.
Izvor: narod.hr/breitbart.com

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Ljubuški – ponuda uz Trebižat sve primamljivija

Ljubuški privlači sve više gostiju sa svojom ponudom na Trebižatu. Kravica ili Koćuša odavno su poznata odredišta ljubitelja prirode...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -