Published On: Pet, ožu 17th, 2023

Čović i Milas posjetili Caritasovo gradilište u Kiseljaku

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog naroda sabora BiH dr. Dragan Čović i tajnik Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske Zvonko Milas posjetili su danas Dom za starije i nemoćne Dr. Ivan Evanđelist Šarić u Kiseljaku točnije u mjestu Lug, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

U izaslanstvu su bili i brojni stranački dužnosnici, Lidija Bradara, predsjednica Federacije BiH i članica Predsjedništva HDZ-a BiH i Mladen Mišurić Ramljak načelnik općine Kiseljak, kao i načelnici i gradonačelnici izabrani ispred HDZ-a BiH.

Izaslanstvo je dočekao vlč. Mirko Šimić, ravnatelj Caritasa Vrhbosanske nadbiskupije i kardinal Vinko Puljić, nadbiskup metropolit vrhbosanski u miru.

Iz Caritasa Vrhbosanske nadbiskupije upoznali su brojno izaslanstvo s dinamikom radova te aktualnim izazovima. Istaknuto je kako radovi na ovom projektu ulaze u završnu fazu.

Vlč. Mirko Šimić, ravnatelj Caritasa Vrhbosanske nadbiskupije, zahvalio se predsjedniku Čoviću i Milasu ispred Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske i svima onima koji su pomagali ovaj projekt od samih početaka. Potrebno je još rada i truda kako bi se ovaj projekt u potpunosti priveo kraju i stavio na raspolaganje ljudima na području Vrhbosanske nadbiskupije, istaknuto je.

Čović je i ranije obilazio ovo gradilište, te je danas s okupljenim izaslanstvom iskazao daljnju podršku pri završetku ovog iznimno važnog projekta./HMS/

guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Neumska džamija bez torpeda
Neumska džamija bez torpeda
13 dana prije

Stara kukavica Vinkec bi se ipak malo trebao ugledati na džihadliju Kahvaza ili na onog pravoslavnog efendiju koji nije pretjerano hrabar ali je ipak poslao Kahvaza i njegovo Međureligijsko vijeće u mp3 🙁 … Da ne dužim …