Ponedjeljak, 15 srpnja, 2024

BRZI I ŽESTOKI II: Inicijativa za Stolac fizički će napasti i Tužiteljstvo BiH?

Must Read

 
Odvjetnik Inicijative za Stolac predat će u utorak, 22. studenoga, u 10 sati, Tužiteljstvu BiH požurnicu u kojoj će zatražiti hitno postupanje po kaznenim prijavama koje je Inicijativa podnijela protiv predsjednika Općinskog izbornog povjerenstva Stolac.
Nakon podnošenja urgencije, odvjetnik Mujo Gec dat će izjavu za medije ispred Tužiteljstva BiH, priopćeno je iz Inicijative za Stolac.
Nije jasno što se Inicijativa za Stolac zeza s urgencijama Tužiteljstvu, što dodatno iziskuje novac, vrijeme, papir i prostor, kad jednostavno mogu upasti u prostorje Tužiteljstva BiH. optužiti ih da su protiv svega bošnjačkog, te onda jednog po jednog cipelariti po podu. U Stocu je ta praksa ozakonjena, u Sarajevu toplo pozdravljena. Zašto sada kada smo podigli nivo komunikacije na razinu Kaplanova đona, idemo drugim smjerom?
 
U priopćenju se navodi kako su kaznene prijave protiv predsjednika Općinskog izbornog povjerenstva Stolac Ivana Perića podnesene 26. rujna, sedam dana prije izbora, kao i 7. listopada, kada je dostavljena i sveukupna dokumentacija vezana za pravnu osnovu kaznene prijave.
Iz Inicijative navode kako Tužiteljstvo Hercegovačko-neretvanske županije radi marljivo, ali samo na optužnicama protiv članova Inicijative te da sporost Tužiteljstva BiH nije slučajna.
“Napominjemo da je prethodno podnesena i pritužba na rad Županijskog tužiteljstva HNŽ-a Visokom sudskom i tužiteljskom vijeću. Pritužba se odnosi na pristranost tužitelja Spomenka Jukića koju pokazuje pri radu na predmetu formiranom nakon izbora u Stocu. Neprofesionalnost tužitelja Jukića mora biti predmet ozbiljne istrage”, smatraju u Inicijativi za Stolac.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Najveći izdajnik u povijesti Hrvatske podijelio je zemlju neprijateljima pa pobjegao. Danas je tek ikona neobrazovanih….

SAMO tridesetak kilometara od Sarajeva nalazi se selo Bradina. Radi se o relativno nevažnom mjestu u kojem posjetitelji mogu...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -