Nedjelja, 16 lipnja, 2024

Bračni par Plauc ipak nisu roditelji blizanaca koje su pronašli u Grazu – potvrđeno DNK analizom

Must Read

Tužna priča dolazi iz austrijskog Graza. Nakon 21. godine potrage za svojom djecom, bračni par Dragica i Goran Plauc su se ponadali da su napokon našli svoju davno izgubljenu djecu u Austriji, Zorana P. i Dragana P. Međutim, DNK analiza je pokazala da danas odrasli momci nisu njihova davno izgubljena djeca.
Ova nesretna priča počinje tokom rata 1993. u Tuzli, kada je Dragica u UKC Tuzla rodila sinove blizance. Namjeravala im je dati imena Zoran i Dragan, ali su oni prema navodima iz UKC-a Tuzla preminuli nedugo nakon rođenja.
Dragica nikad nije povjerovala u ove navode već je bila uvjerena da su njezini blizanci žrtve trgovine ljudima. Godinama je bračni par Plauc slao apele u nadi da će se sudbina njihovih blizanaca konačno otkriti, o čemu je Poskok i ranije izvještavao.
Blizanci iz Tuzle žrtve trgovine ljudima?
Nedavno su otkrili informacije da bi se njezini sinovi mogli nalaziti u Austriji, te su se dogovorili i uputili prema Grazu. Tu su upoznali Zorana P. i Dragana P. koji nisu bili sigurni u svoje obiteljsko porijeklo a Dragica je odmah vidjela svoga sina u Draganu. Nakon DNK analize ipak se ispostavilo da bračni par Plauc nisu biološki roditelji Dragana i Zorana P.
 
Poskok.info

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Politico: EU htjela uvesti sankcije na ruski plin. Nikad nećete pogoditi koja zemlja je blokirala tu odluku

Zemlje Europske unije se jučer nisu uspjele dogovoriti o novim sankcijama protiv unosnog ruskog sektora ukapljenog prirodnog plina, navodi...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -