Published On: Pon, stu 16th, 2020
#3rd | By Desk

Boris Marjanović, novi načelnik Viteza: Nastojat ću opravdati ukazano povjerenje

Zahvaljujem svima koji su uopće izišli na izbore u ovim pandemijskim okolnostima. Zahvala mojim biračima koji su mi dali podršku. Nadam se i nastojat ću opravdati ukazano povjerenje, kazao je Boris Marjanović, novi načelnik Viteza, za Dnevnik.ba.

Boris Marjanović, novi načelnik Viteza, kratko je za Dnevnik.ba komentirao rezultate Lokalnih izbora i uputio poruku zahvale biračima.

“Zahvaljujem svima koji su uopće izišli na izbore u ovim pandemijskim okolnostima. Zahvala mojim biračima koji su mi dali podršku. Nadam se i nastojat ću opravdati ukazano povjerenje”, kazao je Marjanović za Dnevnik.ba.

Boris Marjanović, kandidat stranaka okupljenih oko Hrvatskog narodnog sabora BiH, sinoć je pobijedio SDA-ovog protukandidata Advana Akeljića i tako postoji sedmi načelnik Viteza još od potpisivanja Daytonskog mirovnog sporazuma.

G.L. / Dnevnik.ba

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>