Subota, 13 srpnja, 2024

NAKON ŠTO JE POKUPOVAO BOŠNJAČKU SIROTINJU: „Boljitak“ u Kiseljaku uz SDA!

Must Read

U posjedu smo Sporazuma kojeg su članovi „Boljitka“  i  kandidat SDA za načelnika općine Elvedin Mušanović  potpisali početkom mjeseca

NS „Radom za boljitak“  u Kiseljaku odlučila je, kroz svoje biračko tijelo, podržati Elvedina Mušanovića, kandidata SDA za načelnika općine Kiseljak. U tekstu Sporazuma kojeg su potpisali kandidat Mušanović i Nenad Rajić, predsjednik OO NSRZB Kiseljak u sedam članaka precizirana je međusobna suradnja.

Člankom prvim NSRZB obvezuje se da će kroz svoje biračko tijelo dati punu potporu Mušanoviću u utrci za načelnika općine Kiseljak. U ostalim člancima pobrojane su obveze koje Mušanović, bude li izabran, ima prema NSRZB Kiseljak.

Prije svega od Mušanovića se očekuje da kroz Proračun općine financijski podrži prijedloge „Boljitka“ koji se tiču podrške i poticaja poljoprivrednim proizvođačima.

Čitaj: Mušanović će Lijanovim sljebenicima dati dovoljno novca da iz Proračuna općine Kiseljak mogu kupovati glasove na idućim izborima. Što bi sva kupovina glasova pala na teret federalnog Proračuna i napaćenog ministra Jerke…

Mušanović se ovim Sporazumom obvezao i pokrenuti inicijativu za formiranje Razvojne agencije Kiseljak, a na mjesto voditelja Agencije imenovati kadrove NSRZB.

Čitaj: Razvojna agencija bila bi dodatan izvor finaciranja NSRZB.

Sporazumom s ovom strankom kandidat SDA preuzeo je i obvezu uspostave suradnje s Geodetskim zavodom F BiH i drugim mjerodavnim institucijama radi, kako se navodi u tekstu Sporazuma, rješavanja katastra i grunta općine.

Čitaj: Iz gruntovnice bi se izbrisale sve dodjele zemljišta  članovima „Boljitka“ na čelu s predsjednikom stranke Nenadom Rajićem, a ima toga podosta…

Kandidat SDA za načelnika Kiseljaka ovim se Sporazumom obvezao i da će pokrenuti inicijativu o reviziji financijskog poslovanja općine, ali i pokrenuti stegovne postupke protiv službenika koji su prekoračili ovlasti i tako oštetili Proračun općine Kiseljak.

Čitaj: Svi koji su odbili raditi za NSRZB ili glasovati za njih bit će kažnjeni!

Uz izbor Elvedina Mušanovića za načelnika općine Kiseljak, uvjet provođenju Sporazuma je i da kandidati „Boljitka“  pređu izborni prag i dobiju barem jednog vijećnika u Općinskom vijeću Kiseljak. Na dosadašnjim izborima to im nije uspjelo. Nadati se da neće ni na ovim!

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Otvoreno balkansko biciklističko prvenstvo na Blidinju

Organizatori manifestacije Blidinje Bike Festival, koja je danas sedmu godinu zaredom, prvi put kao događaj više razine odnosno kao...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -