BJELOGRLIĆ: Žao mi je što sam nasjeo na provokacije Antonijevića koje traju više od godinu dana

Popularnom beogradskom glumcu Draganu Bjelogrliću rješenjem Osnovnog javnog tužiteljstva u Nišu nakon saslušanja ukinuta je mjera zadržavanja i pušten je da se u daljem tijeku postupka brani sa slobode.

On je odmah dao izjavu po izlasku iz Tužiteljstva.

U prvom obraćanju po izlasku zahvalio se ljudima iz tužiteljstva i divnim policajcima Niša.

“Uvijeek sam se pitao zašto volim ovaj grad i shvatio sam da i u najtežim trenucima da je ovaj grad uz mene. Ja im se zahvaljujem što su bili profesionalni, zahvaljujem se Tužiteljstvu što nisu podlijegli pritiscima, što su profesionalno i ljudski uradili ovaj posao, i što su mi dali mogućnost da objasnim što se zaista dogodilo. To što se zaista dogodilo nije ništa od onoga što su pisali režimski tabloidi. Žao mi je što sam nasjeo na grozne provokacije gospodina Antonijevića koje traju više od godinu i pol dana. Žao mi je što se gospodin Antonijević pojavio, ne znam zašto, baš u trenutku kada sam imao dvije veličanstvene premijere, žao mi je što nisam izdržao da ja dostojanstveno ignoriram te njegove grozne provokacije, što sam dozvolio da ovo baci sjenku na ova dva bitna događaja koji su bili u Nišu. Žao mi je što sam to i uradio”, rekao je Bjelogrlić, a na pitanje novinara vraća li se na filmske susrete odgovorio je: “Ako dobijem nagradu”.

Bjelogrlićev odvjetnik Goran Draganić je istakao da kod Bjelogrlića vještačenjem nisu nađene nikakve psihoaktivne supstance niti nikakve nedozvoljene količine alkohola.

“Na snimku se vidjelo da nije postajao nikakav mučki napad s leđa. Apsolutno sve je utvrđeno s današanjim informacijama i današnjom odlukom Osnovnog javnog tužiteljstva”, rekao je Draganić, a Bjelogrlić je dodatno pojasnio što se dogodilo:

“Ja se uopće nisam uputio ka njemu, to zna hotel ‘Ambasador’, ja sam krenuo u WC, na njegovo dobacivanje sam reagirao”.

Nakon toga je glumac u društvu brata Gorana koji je došao danas u Tužiteljstvo sjeo u privatni automobil i otišao./HMS/