Published On: Pet, ožu 29th, 2013

Baracka Obamu čuvaju reptili?

Zahvaljujući videu koji je na Youtube postavio takozvani ‘Pokret otpora reptilima’, brojni teoretičari zavjere su dočekali svojih pet minuta jer na snimci navodno možemo vidjeti tjelohranitelja američkog predsjednika Baracka Obame kako mijenja oblik.
Muškarac, za kojeg narator tvrdi da je vjerojatno reptil, o sigurnosti prvog čovjeka SAD-a je brinuo tijekom Cionističke konferencije u Washingtonu, a pažnju ‘boraca za čovječanstvo’ je privukao nervoznim kretnjama.
– Pažljivo promatrajte kako će mu se glava iznenada promijeniti. Njegove uši, vilica, nos, jagodična kost. Je li ovo dokaz da Illuminati liježu u krevet s najmanje jednom drevnom izvanzemaljskom rasom? – pita na kraju pobornik teorija Davida Ickea, koji nije ostavio ni najmanju mogućnost da čovjek naprosto ima takvu lubanju, a uz to u govoru omalovažio što sve može učiniti kut snimanja u kombinaciji sa sjenom.
Podsjetimo, upravo je Icke ‘proslavio’ teoriju da su reptili na vrhu piramide, premda su se tom tvrdnjom bavili i mnogi drugi autori.
Uglavnom, prema Ickeovom tumačenju, ta se vrsta održava međusobnim križanjem nekoliko reptilskih obitelji, te od davnina upravlja financijama, medijima, religijama…
Pa ako je tome doista tako, pitamo se zašto bi se ijedan od njih prihvatio posla tjelohranitelja, međutim autor videa se ni na to nije osvrnuo.