Published On: Sub, pro 31st, 2016

Avion prinudno sletio na aerodrom u Pragu zbog prijetnji bombom


 
Avion koji je letio iz Španjolske u Varšavu prinudno je sletio u Prag zbog prijetnji bombom. Kako su objavili češki mediji, muškarac koji je prijetio da će aktivirati bombu je uhićen.
Putnici su evakuirani iz aviona i aerodrom im sada pokušava pronaći smještaj. Ministar unutrašnjih poslova Češke Milan Chovanec kazao je kako će putnici nastaviti let ujutro.
Muškarac koji je prijetio bombom je državljanin Poljske, kao i većina putnika u avionu, ali ministar nije želio davati detaljne informacije.
Nije priopćeno ni da li je kod njega pronađena bomba, a u tijeku je ispitivanje. Policijski službenici pretražuju avion.
Ovaj incident nije izazvao poremećaj u avioprometu na ovom praškom aerodromu. – See more at: http://www.pogled.ba/clanak/avion-prinudno-sletio-na-aerodrom-u-pragu-zbog-prijetnji-bombom/105053#sthash.iQa8G1J5.dpuf

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>