Published On: Pet, velj 8th, 2019

Atraktivna Brazilka koja trenira jiu jitsu uhvatila lopova i držala ga 15 minuta

Ona je s majkom šetala u gradu Caxias do Sul na jugu Brazila kada je čula kako da neko traži pomoć i viče “Lopov, lopov”.

S obzirom na to da je bila s majkom i psom, uzela je psa i stavila ga majci u ruke, a nakon toga je krenula za zaštitarom kojeg je brzo uhvatila.

Majka je bila u šoku, ali je Brazilka pokušala smiriti riječima da je utrenirana za ovakve slučajeve.

“Prvo sam ga samo držala, ali kada sam vidjela da bi mogao pobjeći, omotala sam noge oko njega i namjerno se spustila na tlo dok nije došla policija”, priča hrabra Patricia.

Patricia se vodila činjenicom da lopov sigurno nema oružje jer bi ga izvadio tijekom pljačke. Brazilski mediji prenijeli su da se radi o drogerašu koji se često mota pored prodavnica, a zanimljivo, on je uzeo samo dvije kutije slatkiša i s tim je uspio pobjeći zaštitarima.

Kada je Patricia uhvatila lopova, ubrzo su stigli zaštitari koji su ga počeli udarati, ali je ona uzela stvari u svoje ruke i uradila mu je zahvat “rear naked choke”, koji se često koristi u mješovitim borilačkim vještinama te je zahvaljujući tome smirila lopova i sačekala dolazak policije.