Subota, 15 lipnja, 2024

ANKETA o spomeniku HVO-u u Sarajevu

Must Read

U sklopu obilježavanja obljetnice HVO-a Sarajevo u organizaciji Udruge umirovljenika i razvojačenih branitelja HVO-a KS-a položeno cvijeće i zapaljene svijeće za sve poginule branitelje pored crkve “Presvjetlo Trojstvo” u Novom Sarajevu, te služena misa zadušnica. Javnost u Sarajevu je jednoglasna u ocjeni kako spomenik HVO-u u Sarajevu neće ugledati svjetlo dana.

Među građanima Sarajeva smo proveli i manju telefonsku anketu o tome što misle o spomeniku HVO-u u Sarajevu.

Pitanje je glasilo: “Podržavate li ili ne gradnju spomenika braniteljima HVO-a koji su svoje živote dali za obranu Sarajeva?”

Izmeđuostalog smo mogli čuti i “Nemaju što tražiti ustaše u Sarajevu”, “Neće nikad takav spomenik u Sarajevo”, “Nemaju ustaše i njihova Herceg-Bosna šta tražit u Sarajevu”, stoji izmeđuostalog u snimljenom anketnom materijalu koji je sprovela NVO Croatia Libertas iz Mostara.

Sve izjave u svezi spomenika HVO-u u Sarajevu bile su negativne i predstavljaju omjer od 100% odraza bošnjačke javnosti na uzorku od 450 kontaktiranih osoba koje žive u Sarajevu. (Croportal.ba)

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

NATO osniva misiju koja će pomoći i osposobljavati Ukrajinu

Ministri obrane NATO-a sastat će se danas u Bruxellesu na drugom danu razgovora o formaliziranju potpore transatlantskog saveza Ukrajini. Zemlje...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -