Ponedjeljak, 22 srpnja, 2024

Amerika previše duguje Hrvatima u BIH. Zašto im ovako vraća?

Must Read

Hrvati u Njemačkoj nikada Njemačku neće nazvati svojom “drugom domovinom”. Kao niti Hrvati u Austriji niti bilo kojoj drugoj zemlji svijeta.

Samo Hrvati Amerike, Čilea i Australije te tri zemlje zovu svojim drugim domovinama.

Zašto je to tako?

Zato što u Austriji i Njemačkoj nacizam i vladavina domicilne arijevske rase nikada nije prestala postojati. Ne postoji integracija u visoka njemačka zaštićena društva. Najpoznatiji njemački kirurg može biti jako slavan, ali ako je crnac ili je Slaven on će uvijek biti crnac i Slaven.

Hrvati , čak i najškolovaniji među njima dolaskom u Njemačku i Austriju makar se probili na najodgovornije pozicije u tim zemljama do smrti ostaju Slaveni ili kako ih naprosto gore zovu “Jugos”

Amerika, Australija i Čile nemaju takav pristup. Hrvati u tim zemljama brzo zavole te zemlje. Integracija je potpuna a šanse za uspijeh i javno priznanje su nevjerojatne i jako brze.

Hrvati Amerike često nam pišu. Ne mogu shvatiti da Poskok kritizira američku politiku u BIH. I to samo onu koja se odnosi na reptilsku partiju, demokrate, Biden, Obama, Clinton administraciju i njihovu politiku potiranja hrvatstva. Njihove javno snimljene govore u kojima pravdaju ubojstva arapskih lidera ili javno priznanje Madalaine Allbright koja javno priznaje da je izgladnjivanje i smrt stotina tisuća iračke djece bila opravdana. Za to vrijeme Bošnjaci, koji se uzdaju u muslimansko bratstvo javno slave lik i djelo Madalaine Allbright.

Mnogi Hrvati iz SAD-a koji nam pišu su glasači demokrata. Nejasno im je kako se netko uopće može ljutiti na te divne ljude. Na Nobelovca Obamu, bombaša Buhu našeg vremena,  na donositelja mira u BIH Clintona, čovjeka čija je žena poznata po izjavi “Došli smo, snimili situaciju, i on je ubrzo bio mrtav”;  na divnog Bidena, tatu Hunterovog, koji evo pokušava dovesti red u Ukrajinu kako bi se ponovno u žižu javnosti vratila borba protiv korupcije i do kraja se rasvijetlilo što je to mladi Hunter radio po Ukrajini.

Kako da ne.

Hrvati u Americi ne znaju neke ključne stvari. Ovdje ćemo ih taksativno navesti.

Je li vam poznato dragi Hrvati Amerike, da je svojevremeno nekoliko najbogatijih hrvatskih milijunaša odbilo financirati hrvatsku borbu u BIH i krenulo financirati Aliju Izetbegovića?

Kako su odgojeni pod glupavom njemačko idejom Hrvatske do Drine, sve te ljude svojedobno je obišao Haris Silajdžić, genijalan bošnjački um i pojasnio im kako se Mate Boban bori za Hrvatsku do Neretve, dok se on i Alija bore za Hrvatsku do Drine. Slažete li se da je lik genijalac?

Nije im pojasnio da se Alija bori za Islamsku državu u BIH, da će tamo uskoro biti odgojeno na tisuće obrednih ubojica, te nekoliko  džihadista koji će 2001 rušiti WTC, nije im rekao da će u BIH diplomaciju SDA poslati međunarodnog teroristu Abu Mealija, i to u sjedište NYC i to pred samo rušenje WTC-a u kojem je ubijeno i 5 Hrvata. Nije im kazao da će skupa s njim u BH diplomaciju ići osuđeni rušitelj države u doba Tita –  islamist Husein Živalj.

Ništa od tog nije im rekao. Samo im je rekao da su on i Alija borci za Hrvatsku do Drine, Hrvatsku bez Srba i da su oni adresa na koju treba slati milijune. I tako je i bilo. Pare su otišle muslimanima.

Genijalan je Haris, najgenijalniji bošnjački političar ikada. Znate li da je potom kao guvernantu jednom jakom hrvatskom multimilijunašu  u SAD-u uposlio bujnu raskošnu ljepoticu iz Srebrenice. Ovaj se potom jako brzo razvodi a nova gospođa cijelog carstva šjor Maglice postaje Bošnjakinja. Kako je genijalan Haris. Da je kojim čudom bio prohrvatski orijentiran kao neki drugi umovi u Bošnjaka danas bi stvari bile kudikamo bolje u BIH. Ne bi bilo Srebrenice, teško da bi bilo i Srpske a otac domovine bili bi Fikret ili on.

Zamislite da ovako nešto konspirativno kao što je uradio Haris odrade Hrvati lobisti iz BIH u SAD-u i bošnjačkog multimilijunaša uvjere da pomogne hrvatsku stvar?

Dodijeljeno 84 milijuna dolara odštete gđi. Maglica : Sudovi: Porota OC-a je na strani pratioca magnata svjetiljke. Iznos palimona mogao bi biti najveći u povijesti SAD-a

Druga stvar koju Amerikanci ne znaju o Demokratima je prešućivanje hrvatskih heroja u US marincima u Drugom svjetskom ratu. Na tisuće ih je stalo spremno u US vojsku. Sinovi hrvatskih doseljenika. Uglavnom Dalmatinci, Hercegovci, Bosanci i Slavonci. Sve redom Hrvati.

Neki su kasnije ubacivani u Titove partizane i provodili su dodatnu obuku. No neka imena su nezaboravna.

Pored dvojice junaka koji su bili na Iwo Jimi, i preživjeli i to  jedan iz Zadra drugi iz Posušja, američka javnost danas slavi ime Petra Hercega Tomića, jednog od najvećih američkih heroja drugog svjetskog rata. Dovoljno je spomenuti bitku na Pearl Harboru i svima je prvo ime u SAD-u Petar Herceg Tomić.

Njegov nećak je dobio prije par godina zahvalnicu od State Departmenta i Američke vojske, javno odlikovanje koje mu je uručeno na nosaču broda koji je samo zbog tog uručenja uplovio na dalmatinsku obalu, gdje su održali govor zahvalnosti i obitelji Herceg urušili priznanje.

Obitelj Petra Hercega treba vratiti to priznanje SAD-u, uz obrazloženje da im zahvala takve Amerike, ove Amerike kakvu gledamo danas, ne treba. Te da je Petar poginuo za posve drugu Ameriku, za onu koja se borila protiv fašizma a ne onu koja štiti fašizme i nepravdu.

Evo zašto molimo obitelj Herceg da to učine:

  • USA je iskoristila Tuđmana, svog američkog čovjeka Šuška i Hrvate u BIH 1994 kao najtolerantniju i Americi najbližu točku kako bi slomili Srbe i  doveli do mira u BIH. Nešto slično uradili su Kurdima u borbi protiv ISIL-a. A potom ih ostavili na cjedilu.
  • Tuđman i Šušak pritisnuli su Hrvate u BIH da se odreknu teritorijalnog federalizma i pristanu na institucionalni federalizam s Bošnjacima.Uvjeravali su nas da iza tog projekta stoji Amerika. Da će nas štititi Zagreb i Washington i da se nemamo čega bojati te da će u sporazumu o stvaranju FBIH koji će se potpisati u Washingtinu stajati snažna jamstva, u obliku Doma naroda, koji će biti štit Hrvatima da ih se ne majorizira. I teško su Hrvati u BIH mogli odbiti tu ponudu.
  • Entitet koji osnivaju Bošnjaci i Hrvati iako su Bošnjaci brojniji, prema ovom američkom projektu jamčio je da će u sebi imati snažnu zaštitu Hrvatima da se niti vlada FBIH niti odluke u tom entitetu ne mogu donositi bez njihovog pristanka.
  • Ukratko umjesto HercegBosne Hrvati imaju suvlašće na cijelom teritoriju FBIH a sve se provodi u dogovoru s dvije strane. Hrvatski klub Doma naroda postaje hrvatski osnovni institucionalni instrument koji im jamči potpunu ravnopravnost na 51% BIH u hrvatskobošnjačkoj Federaciji.

I tako je i bilo. HVO i ABIH zakopavaju ratne sjekire. HV ulazi u BIH, uz logističku potporu Billa Clintona.  Koji akcije nadgleda iz svog ureda i divi se svom genijalnom planu. Ne znamo jel mu Monika pušila u trenutku kada ja Matijaš Pauk ostavljao svoj život u Mrkonjiću al javno je priznao da je osjetio kako mu cijelim tijelom prolazi osjećaj zadovoljstva dok je pratio akcije Zima 94 i Oluja 95 te ulazak Hrvata u Mrkonjić, Jajce, Bihać, Sanski Most.

Njegov je telefon zazvonio Hrvatima da ne ulaze u Banja Luku.

Sve te američkohrvatske vojne akcije veselile su mnoge Hrvate SAD-a.

Koje li ljepote. Konačno smo na pravoj strani povijesti, uz potporu naše druge domovine Amerike. Naš prvi predsjednik Tuđman zapovijeda slavnim akcijama HVO-a i HV-a te US avijacije i oslobađa našu braću Bošnjake i Hrvate u BIH. Bošnjaci i Hrvati su na strani antifašizma. Jača se novo neraskidivo bratstvo koje će potisnuti zla iz 1993 do kojih nije ni trebalo doći.

Dok naš prvi predsjednik skupa s Alijom oslobađa našu BIH eno naš drugi predsjednik, naše druge domovine u svom ovalnom uredu svršava.

Totalni nacionalni orgazam.

I tako je stvorena hrvatsko bošnjačka FBIH. Preko noći. Orgazmički. A pravi orgazam je uslijedio jako brzo. Olujom. Kada je moćna hrvatska vojska uletjela u prazna srpska sela i pred srpskim babama izvodila sklekove i čučnjeve i pokazivali im šta sve umiju. Kažemo praznim jer na većem dijelu Krajine, sem Petrinje, nije bilo značajnijeg otpora. U par dana oslobđen je teritorij trećine Hrvatske sa samo 110 mrtvih vojnika od kojih mnogi uopće nisu poginuli u borbi, nego od brzine proboja, na minama, nesretnim slučajevima i koječemu drugom.

Vojska je to  koja se odmarala pune 3 godine od pravih bojišnica i fajtova, polako taktički dok je Tuđman iscrppljivao Krajinu, u ljudstvu i ekonomski, gledajući za to vrijemem kao Mlaćo i Cikotić tamane Hrvate Bugojna. Gledajući Hrvate u BIH kako iz akcije u akciju prave džep oko Krajine s istočne strane. Tuđmanova je to Hrvatska koja se u to vrijeme više puta srela i jela s Harisom, Sabijom i Alijom nego s BH Hrvatima. Hrvatska je to koja je šutjela na progon obitelji Dejana Lovrena iz Kaknja. Kao i tisuća drugih Hrvata. Hrvatska je to koja i danas Hrvatima u BIH ne želi ustupiti dokumente o djelovanju Handžar divizije u Sisku 1991 godine kako bi BH Hrvati mogli uzvratnom tužbom tužiti SDA za UZP na tlu Hrvatske. I dokazati da su u sukobu SDS-a i SDA prvi koji su ubijali bili Bošnjaci. Koji su krivi za ubojstvo preko 800 zarobljenih srpskih civila u Sisku.

Sve to možda nije toliko važno Hrvatima Amerike. Možda ne mogu ni pohvatati.

Ali ovo bi morali znati: 

Čovjek koji je 2000-e godine poništio američki sporazum iz Washingtona i ponudio Bošnjacima supremaciju nad Hrvatima u Federaciji bio je Amerikanac. I zvao se Robert Barry. Amerikanci će podržati Alijansu punu kriminalaca i kasnije Platformu punu kriminalacaa. U koju su ubacili čak i nacističku stranku HSP. Samo da Hrvate i njihovu političku volju anuliraju. Posljedica je potpuno pokraden Aluminij koji će platformaški direktor Bradvica gotovo rasčerupati. Sličan je plan bio i sa EPHZHB i sa Eronetom ali im nije upalio. Te dvije firme planiraju se preuzeti u idućem mandatu nakon što džihad Bakira Alispahića, pardon Izetbegovića ovlada hrvatskim, srpskim i židovskim klubom doma naroda u FBIH. Nakon što Prostor Džiha pusti pipe na hrvatsko srpsko i židovsko ustavno pravo u FBIH. I sve je to naravno priprema za udar na Srpsku. Za ruski proxy u BIH.

BIH transgeneracijska glupost se ponavlja. I to je tako. I drugačije izgleda ne može niti biti.

Mislite li da je to učinio bez dozvole State Departmenta?

Dakle država koja je jamac očuvanja sporazuma koji je sama stvorila – Washingtonskog sporazuma, krši vlastitu riječ, krši međunarodno pravo, i nudi Bošnjacima da krenu maltretirati Hrvate u Federaciji, narod Petra Hercega.

Alija je tu ideju s oduševljenjem prihvatio te već iduće godine uzvraća Amerikancima poklonom. Šalje im 4 vojnika Armije BIH kao poklon. Da obuče US vojsku svojim vještinama koje su stekli u BIH. A ovi kreteni umjesto da slete avionom lijepo i polako u američku vojnu bazu u Daytonu, spletom okolnosti, dok su tamo letjeli, upoznaju neke Arape, radikaliziraju se, i mrtvi hladni zabiju se u WTC tornjeve i naprave belaj. Snimke su kasnije pokazale da su četvorica umirućih ABIH vojnika u trenutku prelaska u status  šehida pjevali onu famoznu Merlinovu pjesmicu “Da te nije Alija”.

Od 2000-e godine dakle traju napadi države Amerike, naše druge domovine, na američki ugled u svijetu, na rušenje sporazuma čiji je jamac upravo sama Amerikea. 2001 idu Petrischevi amandmani poptuno nesuvisla hrpa smeća koju je i sam Ustavni sud BIH kasnije oborio. I to smeće Amerika podržava iako je ono direkno rušenje USA jamstva i Washingtonskog sporazuma.

Kreće proces porobljavanja Hrvata i Srba u BIH i projektiranje kaosa, te uporni američki pokušaji podvođenja srpskog i hrvatskog pitanja u BIH pod kontrolu bošnjačkog.

Ne znamo zašto nam to Amerikanci čine. Postoje razne teorije no vjerojatno niti jedna od njih nije točna. Možda je najtočnija ona da su Bošnjaci miljenici Saudije a da Saudija drži međunarodnim dugom Amerikance za jaja. Te da u izboru vraćanja duga ili kršenja vlastite riječi Amerikanci na ovaj način vraćaju dug. Slabljenjem srpskog i hrvatskog pitanja u BIH i stvaranjem jedne po jedne muslimanske državice na Balkanu navodno im Saudijci opraštaju milijarde.

Amerika tako postaje arapski crtač karata na Balkanu. Prodaju Hrvate i Srbe da osiguraju manje kamate sebi i svojoj djeci. Nešto smo kao roba za potkusurivanje.

Istovremeno dopuštaju da se po Sarajevu roje razne arapske udruge i to im je zgodno područje za skeniranje mogućih terorista. Osim toga bolje ih je gledati po Bosnama, Kosovu i Eurpi nego po Washingtonu i NYC.

Ukratko dragi Amerikanci Hrvati, mi u BIH mi smo posljednje hrvatske žrtve WTC-a. I taj broj nije stao na samo onih 5  Hrvat koje su Alijini vojnici ubili u Twinsima.

Mi plaćamo posljednje američke strahove od ponavljanja Al Qaedine akcije u SAD-u.

Jedino ta teorija pojašnjava činjenicu da US administracija u BIH ne sankcionira prvake deklarirane Al Qaeda Partije. Partije zvane SDA,  koja je u BH diplomaciju poslala Al Qaedina čovjeka, i koja javno najavljuje da su za nju izbori koji dolaze, neustavni i promuslimanski džihad svih džihada.

Država koja u BIH ne sankcionira šefove raznih kartela, koji počinju u Crnoj Gori a završavaju u Sarajevu, koja ne sankcionira Bakira, Biseru, Fadila, koja šuti na aferu Respiratori, kojoj su top kadrovi u BIH Lagumdžija i bivši marksisti, a koja u toj cijeloj kulturi sankcija i straha sankcionira jednog Čavaru , doista bezveznog lika, ta država dobro miriše na trulež. Na uvezanost sa bliskoistočnm silama, i na činjenicu da je njena borba protiv korupcije čisti spin.

https://twitter.com/nikollayzird1/status/1533908764549603328?s=20&t=Ue9GCOYKYElQF2fi0EihpQ

Govoriti o korupciji a ne dirati Osmicu, lika s kupljenom diplomom, blizanca hrvatske obavještajne službe, također stranog igrača,  šutjeti o činjenici da su na čelu obavještajnih službi u BIH članovi balkanske rute, čista narko mafija, to naprosto ne ide.

Ali se nekima može. Recimo SAD-u.

Njima se sve može- Pa i rušiti vlastita jamstva,međunarodn pravo, i izručivati džihadu Bakirovom, sinu oca termina Prostor džihada, hrvatski narod koji je   Clintonu osigurao pobjedu na izborima 1995.

A sve to kako bi se Džihadu osigurala jača institucionalna moć za konačan obračun sa Srbima.

Narodu na koji Austrija, miljenica Amerike, ima poseban pik. Nikada Austrijanci Srbima nisu oprostili progon Austrijskih partnera Osmanlija, razbijanje AU carstva, odvajanje Hrvatske i Slovenije od Austrije i davanja državnosti tim nacijama,  te konačan poraz u WW2.

 

 

- Advertisement -

30 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

30 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Užas u Daruvaru: Muškarac ubio pet osoba u domu za starije i nemoćne

Petero ljudi ubijeno je danas u Domu za starije i nemoćne osobe u Mažuranićevoj ulici u Daruvaru, javlja mojportal.hr. Kako...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -