Petak, 3 svibnja, 2024

Kljuić: Lagumdžijina opcija, ma koliko bila kobna, bolesna, bit će suverena u BiH

Must Read

“Jučer je prikazana završna slika bosanske tragedije. Ova Vlada FBiH je nelegitimna, jer nije dobila odobrenje u Domu naroda. I od tada, kao papagaji su stalno ponavljali da su svi zajedno, da svi dobro rade, da nikad nije bilo bolje vlade… U normalnim zemljama oni ne bi mogli opstati, ali Bosna je nešto posebno. Jučer je sva tragedija Bosne bila ilustrirana jednom političkom karikaturom Desnice Radivojevića, izjavio je bivši član Predsjedništva BiH i HDZ BiH Stjepan Kljuić, prenosi portal vijesti.ba.

-Nije nemoralno od SDA što je aktivirala njegovu ostavku, nego je nemoralno od njega što je pristao na takve uvjete. Jučer se pokazalo u završnoj fazi što ova vlast. Lagumdžija želi medije, tužiteljstvo, policiju, tamo mu smetaju Lukač i Ćosić. Želi i velike ekonomske kombinate. I kada to zavlada, njegova opcija, ma koliko bila kobna, bolesna, bit će suverena u BiH, jer je sve manje ljudi koji hoće da se bore za BiH, sve je manje patriota”; kazao je između ostalog Stjepan Kljuić za TV1, upitan da prokomentira jučerašnja zbivanja na sjednici Vlade FBiH.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Izglasana nova vlada Srbije. Vulin jedan od potpredsjednika, Dačić ministar MUP-a

ZASTUPNICI Narodne Skupštine Srbije danas su izglasali novu vladu na čijem će čelu biti premijer Miloš Vučević. Za novu...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -