Nedjelja, 5 svibnja, 2024

KLUB BOŠNJAKA TRAŽI ODGOVORNOST METEOROLŠKOG ZAVODA FBIH: Zašto su uvijek najtopliji gradovi u BIH oni s hrvatskom većinom?

Must Read

Klub Bošnjaka u federalnom domu naroda koji se proslavio po tome što je uspostavu kanala na hrvatskom jeziku proglasio štetnom po naconalne interese bošnjačkog naroda razmišlja o povlačenju vitalnog nacionalnog interesa kojim bi se federalni meteorološki zavod stavio pod rigorozniju kontrolu. Naime ovaj zavod, od svog postojanja do danas, prema mišljenju SDA i SDP zastupnika protežira hrvatske krajeve u BIH. Svaki put kada procjenjuje temperature i osunčanost gradova u FBIH redovno staje na stranu Neuma, Stoca i Mostara sve listom gradova koji su etnički očišćenji i u kojima vlada apartheid. Nikada do sada Federalni meteorološki zavod nije procjenio da je temperatura veća recimo u Maglaju nego u Neumu tvrde poslanici ovih dviju stranaka. Stoga će prema Ustavnom sudu FBIH uputiti pitanje vitalnog nacionalnog interesa ukoliko se ovaj fašistoidni zavod ne stavi pod kontrolu. Napomena čitateljima: Aparthieda nema u Varešu, Konjicu, Jablanici i Bugojnu. Nema ga nad kim biti.

U Bosni i Hercegovini danas će veći dio dana biti umjereno oblačno vrijeme.

U drugom dijelu dana očekuje se postupno naoblačenje sa sjeverozapada.

U noći sa subote na nedjelju, ponegdje u središnjim i istočnim područjima, je moguća slaba kiša. Vjetar će biti slab do umjeren, zapadni i jugozapadni. Dnevne temperatura kretat će se od 16 do 22 stupnjeva.

U Sarajevu se očekuje pretežno sunčano vrijeme. Dnevna temperatura iznosit će oko 18 stupnjeva.

U BiH jutros je sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost.

Temperature zraka u 7.00 sati: Sokolac -4, Kupres -3, Bjelašnica, Bugojno i Livno -1, Goražde, Sanski Most i Zenica 0, Srebrenica i Tuzla 1, Banja Luka, Doboj i Sarajevo 2, Bijeljina, Ivan-sedlo i Stolac 3, Bihać i Čapljina 4, Mostar i Zvornik 5, Trebinje 6,
Gradačac i Neum 9 stupnjeva.

Atmosferski tlak u Sarajevu iznosi 945 hPa, za 3 hPa je veći od normalnog i lagano opada, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Imaju li zastupnici BH Hrvata (HDZBIH) u RH Saboru problem s Penavinim “NE SA SRBIMA” Plenkoviću?

Srbi u BIH u nekoliko su navrata spašavali poziciju HDZ-a u BIH. Taj isti HDZ BIH donosi stabilnu i...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -