Srijeda, 23 listopada, 2024

Sastanak svjetske vlade u sjeni

Vrlo

U Virginiji, nedaleko od Washingtona, održava se godišnji sastanak grupe Bilderberg. Zovu ih svjetskom vladom u sjeni, no sadržaj njihovih sastanaka nikada ne dospije u javnost. Na popisu uzvanika su svjetski politički, ekonomski i medijski čelnici, a o skupu i ove godine žele govoriti samo oni koji se protive neformalnom okupljanju svjetske elite.

 

Chantilly, mirno predgrađe Virginije, posljednjih je dana adresa svjetskih moćnika. Ali i prosvjednika. Mark Dice jedan je od njih. Aktivist iz Kalifornije napisao je knjigu o tajnim moćnicima koji, uvjeren je, vladaju svijetom. Znamo tko ih financira, koliko dobivaju, koliko troše, ovo nije plod nečije mašte i neka teorija zavjere, ova grupa postoji i vrlo je moćna. Mislimo da svijet treba znati za njih i za ono što rade, smatra Dice. 

 

Skupina je dobila ime po nizozemskom hotelu u kojem se prije više od pola stoljeća okupila prvi put. Među sudionicima su uvijek i velika novinarska imena. No priču o Bilderbergu mediji prešućuju. Baš zato Luke Rudowski na interenetu prenosi sve što se događa oko hotela u Virginiji koji danonoćno čuva policija.

 

Ovdje su najutjecajniji, najmoćniji milijarderi na svijetu, sastaju se ovdje nedemokratski, donose važne odluke o svijetu, ne samo o Amerikancima, a nitko to ne spominje. Postoji rupa koju treba novinarski popuniti i ja radim sve što mogu da je popunim, kaže Rudkowski.

 

Nagađa se da će skupina Bilderberg ove godine raspravljati o sudbini eura i globalnoj recesiji. Zaključci neće dospjeti u javnost, tajna više nisu samo imena pozvanih na konferenciju.

 

- Advertisement -

14656 KOMENTARI

guest
14.7K Mišljenja
Najstariji
Najnovije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Javnost u Rvackoj se pita: Zašto ime roditelja problematičnog dječaka ostaje nepoznato, zašto nas ne zabavljate o korumpirani mediji?

Svinjokolja je i  krvožedna je javnost. Nikada zadovoljena, uvijek gladna novih skandala, a posebice željna saznati ono što im...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -