Utorak, 16 srpnja, 2024

Sastanak svjetske vlade u sjeni

Must Read

U Virginiji, nedaleko od Washingtona, održava se godišnji sastanak grupe Bilderberg. Zovu ih svjetskom vladom u sjeni, no sadržaj njihovih sastanaka nikada ne dospije u javnost. Na popisu uzvanika su svjetski politički, ekonomski i medijski čelnici, a o skupu i ove godine žele govoriti samo oni koji se protive neformalnom okupljanju svjetske elite.

 

Chantilly, mirno predgrađe Virginije, posljednjih je dana adresa svjetskih moćnika. Ali i prosvjednika. Mark Dice jedan je od njih. Aktivist iz Kalifornije napisao je knjigu o tajnim moćnicima koji, uvjeren je, vladaju svijetom. Znamo tko ih financira, koliko dobivaju, koliko troše, ovo nije plod nečije mašte i neka teorija zavjere, ova grupa postoji i vrlo je moćna. Mislimo da svijet treba znati za njih i za ono što rade, smatra Dice. 

 

Skupina je dobila ime po nizozemskom hotelu u kojem se prije više od pola stoljeća okupila prvi put. Među sudionicima su uvijek i velika novinarska imena. No priču o Bilderbergu mediji prešućuju. Baš zato Luke Rudowski na interenetu prenosi sve što se događa oko hotela u Virginiji koji danonoćno čuva policija.

 

Ovdje su najutjecajniji, najmoćniji milijarderi na svijetu, sastaju se ovdje nedemokratski, donose važne odluke o svijetu, ne samo o Amerikancima, a nitko to ne spominje. Postoji rupa koju treba novinarski popuniti i ja radim sve što mogu da je popunim, kaže Rudkowski.

 

Nagađa se da će skupina Bilderberg ove godine raspravljati o sudbini eura i globalnoj recesiji. Zaključci neće dospjeti u javnost, tajna više nisu samo imena pozvanih na konferenciju.

 

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Nova “navodna” vijest iz Pariza

Inače prva verzija naslova na Index.hr bila je ovo: Do jutra možda bude da je u slučajnoj šetnji okrznut čuvar...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -