Četvrtak, 2 svibnja, 2024

SARAJEVO JE OPET COOL? Potukle se supruga i ljubavnica zatvorenika

Must Read

SARAJEVO – Ispred Kaznenopopravnog zavoda (KPZ) Sarajevo juče oko 15 sati sarajevska policija, ali i zatvorski čuvari imali su neobičnu intervenciju, piše Avaz.ba.

 

Naime, navodno je jedan od zatvorenika juče trebao biti pušten iz KPZ-a na slobodu. No, ispred zatvora su se susrele njegova supruga i ljubavnica.

” Žena je prišla ljubavnici i opalila joj šamar. Potom su se počele čupati za kose i udarati rukama. Izgovarale su pogrdne riječi jedna drugoj. Žena je govorila ljubavnici: “K. .., ja s njim imam djecu!” Praviš mi siročad od djece”, ispričao je za Aavaz.ba jedan od očevidaca.

Potom je, prema riječima sugovornika, pritrčao jedan mladić i od žene počeo štititi ljubavnicu.

” U međuvremenu su i iz zatvora izletjeli i zatvorski čuvari i počeli ih razdvajati. Netko je pozvao i policiju”, kaže sugovornik Avaza.

No, i kada je došla policija, njih dvije, iako razdvojene, počele su jedna drugoj dobacivati, pa su im policajci zaprijetili da će ih obje uhapsiti ako nastave.

” Točno je da su naši pripadnici intervenirali, a prekršajne prijave zbog drskog ponašanja i međusobne tuče podnesene su protiv KE (36) i HA (34)”, rečeno je u MUP-u KS.

Nakon intervencije policije, obje žene, kao i drugarica od ljubavnice, ostale su i dalje čekati ispred zatvora da izađe njihov voljeni muškarac.

No, je li jučer pušten na slobodu is kojom od njih je otišao na kraju, sagovornik nije znao reći.

– See more at: http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=hr&ie=UTF8&prev=_t&rurl=translate.google.com&sl=sr&tl=hr&u=http://www.nezavisne.com/novosti/hronika/Sarajevo-Potukle-se-supruga-i-ljubavnica-zatvorenika-221687.html&usg=ALkJrhg_MC-LrIr2aBLIDw7KlXDsbK0QvQ#sthash.0xMpDKQG.dpuf

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Izglasana nova vlada Srbije. Vulin jedan od potpredsjednika, Dačić ministar MUP-a

ZASTUPNICI Narodne Skupštine Srbije danas su izglasali novu vladu na čijem će čelu biti premijer Miloš Vučević. Za novu...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -