Četvrtak, 19 rujna, 2024

Tko je mlada koja se pipkala?

Vrlo

Stefan Babić, bivši natjecatelj “Zvezda Granda” i čovjek koji već godinama puni sale privatnih zabava, našao se u središtu neobičnog svadbenog skandala. Nedavno je ispričao kako je na jednom vjenčanju doživio neugodan incident koji ga je ostavio u šoku.

Naime, dok je mikrofon držao u jednoj, mlada je čvrsto stisnula drugu ruku. Iako je s partnericom u vezi već 12 godina – od čega su osam proveli u vezi, a posljednje četiri u braku – Stefan priznaje da ni dugogodišnje iskustvo s ljubavi nije bilo dovoljno da ga pripremi za ovako nešto.

“Već 12 godina smo zajedno, a u braku smo četiri godine. Ona je imala 16 godina, a ja 19. Ja sam tada završavao srednju školu, a ona je bila u drugom razredu. Jedne večeri sam bio s njenom prijateljicom koja je na Facebooku objavila moju sliku, i Sneža je pitala tko je taj, pa smo počeli razgovarati,” nostalgično priča Stefan, kao da to ima ikakve veze s onim što se dogodilo na svadbi.

No, osvetnička nit u njegovom karakteru nije posustala. “Tada sam bio u vezi s drugom djevojkom, pa sam htio malo da joj se osvetim,” iskren je Stefan, kao da osveta uvijek vodi do sreće.

Iako su zajedno više od desetljeća, Stefan priznaje da između njih uvijek postoji doza ljubomore, ali dodaje da su zajedno prošli sve – od studentskih dana do zajedničkog strojarstva. Međutim, ništa ga nije moglo pripremiti za svadbeni incident koji je zauvijek promijenio njegovo shvaćanje bračne sreće.

“Na jednom veselju se mlada nabacivala na mene, iako sam već znao tko je mladoženja. Ona mi se nabacivala, a on je bio cijelo vrijeme blizu. Na kraju mi je rekla da je dodam na mrežama. Rekao sam mu da je tu njen muž, a ona kaže ‘ma tko ga šiša’. Prišao sam mladoženji i rekao mu što mi je rekla, a on mi je odgovorio ‘ma dodaj je, što me briga’. Kasnije su se razveli, a ja sam joj pjevao na još jednom veselju,” završava Stefan, pokazujući nam da se i u ljubavi i u glazbi sve može okrenuti naopako – i to vrlo brzo.

- Advertisement -

1 KOMENTAR

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Obljetnica pokušaja oslobođenja Mostara od strane patriotskog Hamasa: Teroristi domorodci Hrvati ipak nisu iseljeni

Mostar – Dana 18. rujna slavimo nesvakidašnju obljetnicu – pokušaj osvajanja Mostara od strane patriotskog pokreta Hamasa koji je...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -