Utorak, 7 svibnja, 2024

TORTURA FMUPA NAD DAMIROM NOVAKOVIĆEM: Pretučen jer se našao na pogrešnom mjestu i pogrešno vrijeme

Must Read

U spektakularno brutalnoj akciji Federalne uprave policije BiH protiv organizirane skupine dilera u Mostaru, pod kodnim nazivom „Velež“, na meti specijalaca našao se i posve nedužni Damir  Novaković, 52-godišnji umirovljeni ratni invalid.

Za njega posve običan dan pretvorio se u noćnu moru. Naime, nakon obavljene kupnje u tržnom centru Obi u naselju Bišće polje, dok je izlazio automobilom s parkirališta, odjednom su ga zaskočili naoružani policajci.

– Jedan maskirani čovjek iznenada je iskočio ispred i uperio cijev pištolja u mene, a drugi je oružje prislonio na sljepoočnicu i izvukao me. Vikali su: “Lezi dolje i ne mrdaj”. Nisam se stigao ni osvrnuti, već sam bio na podu, a pri tome su me udarali. Jedan mi je glavom udario o asfalt. Govorio sam da nisam ništa kriv i pitao tko su, a oni su vikali: “Vidjet ćeš ti tko je kriv i tko smo mi”.

Stavili su mi lisičine toliko jako da su na rukama ostali podljevi. Tek nakon pola sata ležanja na podu ispred Obija, jedan mi je pokazao značku FMUP-a i rekao da sam se “našao na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme” (!?). Nisam mogao vjerovati, rekao je za Večernji list ljutiti građanin Mostara, najavljujući tužbu protiv FMUP-a.

Od njih je stigao odgovor da je ovaj Mostarac slučajno upao usred akcije te je djelovalo da pripada istoj skupini, što se pokazalo pogreškom, prenosi Večernjak.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Prije 33 godina goloruki širobriješki Hrvati pokušali su zaustavili kolonu tenkova JNA. Nažalost nije im uspjelo,kolona je za par dana prošla gdje je...

Godinu i nešto kasnije 160 naoružanih Hrvata položit će život u srazu s tim tenkovima na Kupresu. Među njima će...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -