Petak, 17 svibnja, 2024

FRANCUSKI GENERAL: “Ukrajina ima mnogo prijatelja, i niti jednog saveznika, USA upravo napuštaju Ukrajinu i igraju za Rusiju, sad je sve na EU…

Must Read

Na poziv francuskog informativnog kanala LCI, general Michel Yakovleff, bivši zamjenik načelnika Glavnog stožera NATO-a, analizirao je svoju iskrenost pomoć pruženu Ukrajini.

Za francuskog generala:

“Istina je da je Ukrajina sama. Sami su, još uvijek su usamljeni. I poduzimamo mjere, činimo sve što možemo da im pomognemo, Europska unija čini puno, posebno s obzirom na izbjeglice, ekonomsku pomoć, isporučeno streljivo.”

A general Yakovleff nastavlja:

“Imam teoriju o Amerikancima, oni kalibriraju rat, to jest, daju dovoljno. I za sada, oni su između kalibracije i napuštanja, to se zove napuštanje. Ako godinu dana ne daju municiju. Kao rezultat toga, to je otvoreni bar za Ruse.”

I zaključuje

“U stvarnosti, Amerikanci napuštaju Ukrajinu. Trenutno je Trump taj koji napušta Ukrajinu zbog svoje tužne sudbine blokirajući pomoć Senatu.”

A kad je Poskok ovo pisao mi smo bili proRusi? I psovali ste nam majku da što lažemo da će Zapad izdati?

Zapad ne može izdati jer Zapad nikada nije niti bio uz Ukrajinu. Osim u dijelu kad je trebalo darivati mlade ukrajinske živote za interese  pedofilske lože u Washingtonu.

- Advertisement -

45 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

45 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Daidžansoko zlo u Bosni: Fra MILE ahbab BABIĆ

Još jedan sarajevski džoker fratar. Kada god zatreba pljuvati po Hrvatima, a da se ne brukaju sa seoskim župnicima,...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -