Petak, 18 listopada, 2024

Dodik: Veliki problem za Amerikance je što ATV nije nestao nakon uvođenja sankcija

Vrlo

BANJALUKA – Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik istaknuo je da Amerikancima predstavlja veliki problem to što Alternativna televizija (ATV) nije nestala nakon uvođenja sankcija toj zemlji.

“Njihov najveći problem je što je ATV preživio”, rekao je Dodik novinarima u Banjoj Luci, navodeći da njegove kolege nisu podržale novinare ATV-a jer su se plašile da će se i njima dogoditi isto.

Upitao je kakva je to demokracija u kojoj se jedan čovjek miješa u unutarnje stvari države?

“ATV kaže sankcije jer je blizak Miloradu Dodiku. Znate li koliko je ljudi ovdje meni bliskih? Uzmite birački spisak i pogledajte, 320.000 glasova, šta sad, trebaju li svi oni dobiti sankcije, a ja sam prvi, jer Ja vam vodim ljude koji su me podržavali?”, upitao je Dodik.

Upozorio je da, kako je rekao, prljava američka politika, kao ni laži o postojanju malignog ruskog utjecaja na ovim prostorima, nikome ne idu u korist.

“A Amerika ne postoji? Rigidni, maligni i bilo koji drugi utjecaji? Ko hoće da vjeruje da ne postoji, mi ne postojimo. Mislimo da američka politika vodi ukidanju Republike Srpske i našeg prava na postojanje, “ upozorio je Dodik.

Pozvao je narod na zajedničku borbu za interese Republike Srpske.

- Advertisement -

5 KOMENTARI

guest

Uključena je moderacija komentara. Potrebno je određeno vrijeme da se pojavi vaš komentar.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

5 Mišljenja
Najstariji
Najnovije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Predsjednik Ortega: Zelenski i Netanyahu su “dva Hitlerova sina”

Nikaragvanski predsjednik Daniel Ortega oštro je kritizirao izraelskog premijera Benjamina Netanyahua i ukrajinskog čelnika Vladimira Zelenskog, uspoređujući ih s...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -