Petak, 18 listopada, 2024

SLOVAČKI RADIKAL U EU PARLAMENTU: “Ako ne prestanete ubijati Slavene, sravnit ćemo Europu sa zemljom!”

Vrlo
Zastupnik u Europskom parlamentu koji je utemeljio slovačku PATRIOTsku stranku upozorio je svoje kolege zastupnike da će nastavak slanja oružja Ukrajini samo dovesti do više ubijenih Slavena u sukobu Kijeva s Rusijom i potaknuti nasilnu pobunu protiv Zapadne Europe.
“Moramo prestati podržavati ubijanje Slavena”, rekao je Miroslav Radakovski u utorak dok su članovi Europskog parlamenta raspravljali o zaustavljenom planu da se osigura 50 milijardi eura (54,6 milijardi dolara) dodatne pomoći EU Ukrajini .
 “Jer ako to ne učinimo, mi Slaveni mogli bismo se bratski ujediniti – a vjerujem da hoćemo – i sravniti Zapadnu Europu sa zemljom, do La Manchea. I vjerujem da ovdje nitko ne želi da se to dogodi.” 
Radakovski je jedan od najglasnijih kritičara EU zbog financiranja ukrajinskog sukoba. U utorak je ustvrdio da je ukrajinska kriza “problem SAD-a i njegovih globalnih interesa”. “EU je postala vazal SAD-a”, rekao je Radakovski. 
Moramo započeti mirovne pregovore, ali bez SAD-a. Moramo zaustaviti ubijanje.” 
 Slovački europarlamentarac Miroslav Radakovski izjavio je jučer u EU parlamentu:
“Ako ne prestanete ubijati Slavene, mi Slaveni ćemo Zapadnu Europu sravniti sa zemljom”
“Ako ne prestanete isporučivati ​​oružje Ukrajini i ubijati Slavene, mi Slaveni ćemo se ujediniti kao braća i vjerujem da ćemo se ujediniti i sravniti zapadnu Europu sa zemljom. Siguran sam da to nitko ovdje ne želi.”
“Ukrajinski sukob je problem SAD-a, to su njihovi interesi. Europska unija će se pretvoriti u vazala SAD-a. Moramo započeti mirovne pregovore, ali bez sudjelovanja Amerikanaca. Moramo zaustaviti ovo ubojstvo.”

 

Evo što kaže redit  zajednica:

Ukrajinci su Slaveni, Rusija je počela ubijati Slavene i stoga da bismo zaustavili ubojstva Slavena moramo podržati Ukrajinu s više i jačim oružjem. Nikada nisam toliko puta slavenski izgovorio riječ Slaveni.

Štoviše, broj Slavena u rusiji iz godine u godinu ide sve niže. Danas su vjerojatnije azijska/muslimanska zemlja nego slavenska. Dakle, Miroslav je u pravu, ali postoje nijanse.

·16 sati prije

Ujedinjeno Kraljevstvo

Znam da samo pokušavate skupiti jeftine bodove na ovakvoj podlozi opisujući Rusiju kao azijsku/muslimansku zemlju, a ne većinski etnički europsku, pomaže u vašem cilju da ih oslikate kao neprijatelje, možda čak i izbacite stranicu knjige ujaka Adolfa o opisivanju njih kao azijskih hordi. Ali, molim te, opusti se. Vi zavaravate ljude koji žele biti prevareni, nikoga drugog.

Uz sve mane koje imaju i probleme koje uzrokuju, oni su Europljani i ovo je europski rat. Ne možete kriviti Azijate ili Muslimane za ovog jednog prijatelja.

Čovječe, samo sam stvarnu činjenicu pretvorio u šalu, ništa više.

P.S. Nažalost, smjestio sam se blizu njih, maternji sam na njihovom jeziku, čitam ih. Žale što su Slaveni nestali i Slaveni su rijetki u redovnom životu. Vidim ratne zarobljenike, pola njih neslavena koji su se došli boriti “za slavenske vrijednosti”…

Ruski agent javlja se na dužnost

Preekstreman je čak i da bi ga ID grupa prihvatila, to sve govori.

Tass je u vlasništvu i pod upravom ruske države.

Zanemarivanje. 

razina 1

Slovačka

Radačovský je tipičan primjer pokvarenog beskičmenog šupka. Krajem 90-ih zaustavili su ga policajci koji su u njegovom autu pronašli neregistrirani pištolj i puno kokaina. Ipak je slobodno hodao jer je uspiomitouvjeriti sud da je uzeo taj pištolj i kokain od svog sina, i upravo je krenuo da ga preda policijskoj postaji kada su ga zaustavili. To je slovačka pravda, lijepo i jasno.

Ima mnogo očajničkih povika da se zaustavi isporuka oružja, to me stvarno tjera na pomisao da Rusiji ne ide ni približno tako dobro u pozadini kao što žele emitirati posvuda.

Trebalo bi stvarno povećati zalihe oružja, tako da ljudi iz Burjatije i Dagestana (apsolutno ne-Slaveni) mogu biti poraženi što će zaustaviti ubijanje Slavena u Europi.

Bio sam tamo kad je govorio – kako sam shvatio, on je slikao sliku u kojoj je Rusija u stanju sravniti Zapad sa zemljom, tako da samo tamo raste trava i zato se ne treba ljutiti.

Nakon govora počeo je vrištati na nekoga “Začepi! Začepi! Začepi!” te je bio ukoren od predsjedavajućeg.

Zatim je sljedeći govornik rekao: “Ovi Putinovi opunomoćenici vrlo su aktivni čak iu ovoj dvorani…”

Također, drugi slovački Putinov trol u EP-u (Uhrik) govorio je neposredno prije njega rekavši da sada definitivno trebamo sjesti za pregovarački stol kako bismo osigurali mir…

Jadne zabludjele duše.

(Slijedio ih je Mick Wallace koji se krivo izrazio i specijalnu operaciju nazvao “Invazijom”. Vidim opomenu iz Moskve…)

Ako je ikada bilo vremena da se napravi razlika između Slovačke i Slovenije, to je sada. Slovački premijer, ne slovenski (bez obzira na to što osjećam o njemu…)
Čini se da su jedini Slaveni koji su pakleno spremni doslovno istrijebiti druge Slavene Rusi. Čak i balkanska plemena ovih dana svoje razmirice rješavaju razgovorom, koliko god njihova retorika bila gruba i nesofisticirana.

Nadamo se da se Slovačka neće pretvoriti u još jednu Mađarsku…

U svakom slučaju, ako je doista upotrijebio ove riječi da prijeti zapadnoj Europi, trebao bi se suočiti s kaznenim progonom.

Gdje jebeni zdravi razum?

·17 sati prije·uređeno 17 sati. prije

Sooo… Ukrajinci se ne smatraju Slavenima? Ovo je moje iskreno pitanje jer sam Ukrajinu smatrao dijelom šire “slavenske” obitelji. posebno jezično. Čak i kada, naravno, postoji mnogo sitnijih detalja između različitih slavenskih jezika i kultura.

Postoji li legitiman argument da Ukrajina nije “prava” slavenska zemlja? Jer inače, a to bi bilo apsolutno iznenađujuće, Miroslav Radakovski izgleda kao ruski trol.

·17 sati prije·uređeno 17 sati. prije

velika većina ukrajinaca su Slaveni (90+% možda i do 96%), s većim udjelom u odnosu na rusko stanovništvo (oko 80%) – budući da je, ako ne računamo većinu zapadnih ruskih oblasti, u Rusiji prisutno krvno miješanje bivših doseljenika s lokalni etniciteti – gdje se potomci smatraju potpuno etnički Rusima, ili samo lokalni etniciteti prisutni na Kavkazu, istočnoj Rusiji, sjeveru itd. koji nemaju nikakve veze sa Slavenima

ako išta, ukrajinci su veći slaveni nego rusi

Da budem ekstra štreberski, reći ću vam da postoje tri vrste Slavena

  1. južnije od Jugoslavije

  2. zapadno od Poljske i Čehoslovačke

  3. istočno od Ukrajine, Bjelorusije i Rusije

Čovjek ima neke duboko ukorijenjene komplekse manje vrijednosti.

Ovog čovjeka treba istražiti policija

Taj ‘Slaven’ radi za drugog ‘Slavena’ zvanog Putin

Ty vole, to je ale debil.

samo mentalno poremećeni idiot. zašto mu dati mikrofon i prostor u medijima

 

- Advertisement -

24 KOMENTARI

guest

Uključena je moderacija komentara. Potrebno je određeno vrijeme da se pojavi vaš komentar.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

24 Mišljenja
Najstariji
Najnovije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

SKEJO: Država daje prostor Prijovićki, ali za Thompsona nema mjesta?

Nakon nedavne konferencije za tisak, Udruga IX. bojne HOS-a izrazila je svoje duboko nezadovoljstvo načinom na koji se njihove...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -