Petak, 20 rujna, 2024

ALARMANTNO Policija u BiH otkrila dva ilegalna kampa naoružanih migranata

Vrlo

 

Pripadnici Granične policije BiH i Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) BiH uz granicu s Hrvatskom pronašli su dva kampa ilegalnih migranata koji su uz sebe imali oružje i streljivo, potvrđeno je u petak iz SIPA-e.

Kako se navodi u priopćenju, pretraga terena na području Donjeg Svilaja u blizini Save u čijoj je blizini i granični prijelaz provedena je u noći između četvrtka i petka.

Policajci su zatekli veći broj osoba iz migrantske populacije u dva improvizirana kampa, u kojima su pronašli određenu količinu vatrenog oružja i streljiva, stoji u priopćenju.

Migranti su, kako se navodi, stavljeni pod nadzor odnosno privedeni, a o svemu je informirano Tužiteljstvo BiH koje će preuzeti istragu o ovom slučaju.

SIPA također navodi kako će policija nastaviti utvrđivati činjenice na terenu.

BiH je od početka godine suočena s povećanim prilivom ilegalnih migranata, a najveći broj put ka Hrvatskoj pokušava nastaviti preko Unsko-sanske županije, no dio njih to nastoji učiniti i preko rijeke Save.

Aktivnosti na ovom predmetu se nastavljaju, prenosi Jabuka.tv

- Advertisement -

11 KOMENTARI

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

11 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Ibra je šef svega, osim Milana: Capello ga prizemljio hladnom lekcijom odgovornosti”

Zlatan Ibrahimović, naravno, ne bi bio Zlatan Ibrahimović da ne zakuca svoju životnu filozofiju u lice svakome tko se...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -