Nedjelja, 5 svibnja, 2024

NIKAKO DA POSJETI BUGOJNO: Čović i Murphy se sastali u Mostaru i razgovarali o aktualnim temama i izmjenama izbornog zakona

Must Read

Lider HDZ-a BiH Dragan Čović sastao se s veleposlanikom SAD u BiH Michaelom Murphyjem u Mostaru.

– Razgovarali smo o aktualnim temama i predstojećim naporima da se zemlja pomjeri ka prosperitetu i napretku. Izmjene izbornog zakona i ograničene ustavne promjene ključne su ne samo za unutrašnja pitanja već i za čvrst napredak na našem putu ka EU – napisao je Čović na Twitteru.

Povodom sastanka oglasio se i veleposlanik Murphy.

– Sastao se sa delegatom Doma naroda Draganom Čovićem kako bi razgovarali o potrebi funkcionalnije, efikasnije i odgovornije vlasti na svim razinama. Razgovarali smo o vitalnoj važnosti njegovanja okruženja veće suradnje i kompromisa .

Podsjetimo – afera o kojoj svi mediji u BIH šute, kao i hrvatski političari jeste Wikileaks papir, u kojem Murphey traži pravni imunitet za Cikotića, glede i unatoč potencijalnom ratnom zločinu u Bugojnu. Cikotića USA mediji dovode i u vezu s novom aferom – uhićenim korumpiranim agentom FBI koji je navodno od osobe “C” ministra i savjetnika predsjednika u BIH primio mito.

Je li i Murphey za  zaštitu Cikotića primio mito?

- Advertisement -

41 COMMENTS

      • Rele je daltonist, vidi samo zločine druge strane ali nikako zločine i zločince u svom narodu koji ne da nisu osuđeni nego još i obnašaju visoke dužnosti (ministar obrane) i nastavljaju svoju kriminalnu karijeru podmićujući ambasadore moćnih sila! Crnobijeli svijet.

    • Ajd kaži ti meni što je to! Prolaziš kružnim tokovima Hercegovine i osjećaš vonj užeglog loja a u srednjem krugu raste Antino cvijeće!!

      • S lažima si otišao predaleko! Ovo sa nacistickim simbolima i zastavom swastika NAZI se vide tragovi fotomontaže. Do kraja mi nije jasno da li stvarno “mutav” da olako vjeruješ ili lako “gotovo za zdravo” prihvatas ili smatraš ozbiljnim šta god neko proslijedi u javnost ili eter. Sasvim je druga dimenzija price ako si zaista sam pomoću fotoshopa ili digitalnih tehnologija kreirao montažu HVO vojnika sa nazi simbolima i ciljem da opravdaš grijehe i zločine ARBiH ponajviše gazije Selme Cikotica.

    • Rečuti ja 10 dana su prolazili konvoju muslimanske vojske preko Guče Gore iz svi muslimanski djelova bih da bi napali hrvate bugojna.To sam gledao sa svog položaja pitao sam se gdje idu bilo mi je jasno za tri dana.

  1. U Bugojanskom kraju nije se dogodio “potencijalni ratni zločin” nego teški zločin genocida: ubijanjem i nasilnim raseljavanjem ljudi sa neke teritorije, u ovom slučaju Bugojna, definirano je u Hagu kao genocid u slučaju Srebrenice, dakle u slučaju Bugojna nije riječ o pravnom presedanu, nego o istobitnom događaju kao i u Srebrenici.

    • Bija san u Bugojnu kada je bila kontraofanziva Armije BiH. Zajeba san muslimane. Kad su došli – svima kurrac! Vire samo civi iz zida, jer san prije njih odnija bojler iz stožera.

      • Meni je bilo NajTeže napustiti hotel “Kalen”, taman smo ga bili “osvojili”, jaraNe sve lux. Samo što smo se raskomotili, kad oNo naredba ” bježi” mudžahidi napadaju ko drogiraNi. Predvode ih Mlaćo, Cikotić i Helez.
        Rekoh, “bježite nogice  usrat će vas guZica”, i pravac Vlašić – puT do sloboda !!

    • HV i HVO su zauzeli Prozor, pa su preko Makljena pokušali da jaMe G.Vakuf i Bugojno. Tako bi se HRHB spojila sa srednjom Bosnom.
      Evidentirani i prvi početci suradnje HVO i VRS.
      Onda su ih Dževad Mlaćo, Selmo Cikotić, Zukan Helez i ostale gaZije, . . . malo jače pritisnuli, da bi hrvatske junačine preko ” slobodne SRPSKE teritorije” zanogetali u slobodu ! 
      Epilog, bili su SLABAŠNI, dobili po ŠUPKU i to je to !!

      I sada kmeka / kme,kme  !!

  2. Bugojno se nalazi izvan teritorija zamišljene Hercegbosne….slično kao Derventa ili Šamac itd. tamo Čovke ne zalazi!

  3. USA ce napraviti gradjansku drzavu u BiH, drzavu jednakih, nebitno da li se radi o Bosnjacima ili manjinama poput Roma, Kineza, srba ili hrvata.

    Svi cemo biti Bosanci ili Hercegovci po nacionalnosti.

    • briste komentare za 1 rijec koja vam se ne svida jesamli u pravu koliko godina se hrvati preveslavaju i lazu. kako im vjerovati odgovorite molim.

    • Jedva čekamo! Kad je upis u te novokomponovane “narode”?
      Dosadilo nam biti Srbi i Hrvati.Traje vjekovima pa nam se odužilo.Hoćemo nešto novo-što nikad nije postojalo, brte. To je sad trendy.
      Hoćel biti onih bilborda da nam se fino objasni kako to ide?

      • Ukazuje se neophodnost pred sljedeći popis uvesti i rubriku nacionalnosti “Međed”. Zbog likova kao ovaj “europsky”. Da ne kažu kasnije, kako za njih nije bilo rubrike.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Imaju li zastupnici BH Hrvata (HDZBIH) u RH Saboru problem s Penavinim “NE SA SRBIMA” Plenkoviću?

Srbi u BIH u nekoliko su navrata spašavali poziciju HDZ-a u BIH. Taj isti HDZ BIH donosi stabilnu i...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -