Četvrtak, 2 svibnja, 2024

ARTE: Više se ne može govoriti o Ukrajini kao o zemlji sloboda i pravde

Must Read

Danas Ukrajina više nije slobodna zemlja. Predsjednik Zelenski je uklonio političke protivnike i zatvorio sve alternativne medije.Ok, rat je, pa se u ratu slobode ograničavaju.

No u Ukrajini se ne može pustiti vijest da Zelenskyy na stranim računima drži stotine milijuna eura (Panama papers), dok ukrajinski narod krvari za tuđe interese.

 

Televizija ARTE, u svojoj reportaži, dokazala je postojanje svih vrsta kriminala u Ukrajini: prostituciju, trgovinu organima, pedofiliju

Nekada perspektivni narod Ukrajine, pretvorili su u roblje 21. stoljeća.

- Advertisement -

4 COMMENTS

  1. “Ukoliko bi ste u ukrainskim zakonima “Ruse” zamjenili “Jevrejima”, Ukraina se ni počemu ne bi razlikovala od nacističke Njemačke”.
    Skot Riter

  2. “Protiv Rusa u Ukraini je pokrenut Holokaust. Taj genocid traje od 2014.godine. Donjeli su zakone o zabrani ruskog jezika, ruske kulture-generalno sve moguće zabrane po pitanju Rusije.”
    Skot Riter

  3. U Ukrajini se ne može pustiti vijest da Zelenskyy na stranim računima drži stotine milijuna eura (Panama papers), dok ukrajinski narod krvari za tuđe interese.
    Postojanje svih vrsta kriminala u Ukrajini: prostituciju, trgovinu organima, pedofiliju.
    Nekada perspektivni narod Ukrajine, pretvorili su u roblje 21. stoljeća.

    Dobro došli u 21. vijek i početak IIIWW.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

U LAŽI JE KRATKA KOSA: Dok lobira protiv Rezolucije, premijer Srbije “duboko” vjeruje da je historijski dogovor Srba i Bošnjaka moguć

Mandatar za sastav nove Vlade Republike Srbije Miloš Vučević izjavio je danas kako duboko vjeruje da je istorijski dogovor...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -