Petak, 17 svibnja, 2024

Poznati Bećirovićevi prijedlozi za veleposlanike, među njima, zet Bisere Turković ,bivši savjetnik Bakira Izetbegovića kao i Zlatko Lagumdžija…

Must Read

Ranije je portal Klix objavio da je bivši višegodišnji predsjednik SDP-a, sveučilišni profesor i predsjednik Fondacije Društva zajedničkih vrijednosti Zlatko Lagumdžija predložen za veleposlanika u Ujedinjenim nacijama.

Kako je potvrđeno za Klix.ba, Bećirović je dugogodišnjeg političara, trenutno dužnosnika NS-a Damira Arnauta predložio za veleposlanika u Njemačkoj.

Novinara Erola Avdovića je predložio za veleposlanika u Belgiji, Amiru Arifović za veleposlanicu u Italiji, Anesu Kundurović za veleposlanicu u Danskoj i Elmu Kovačević-Bajtal za veleposlanicu u Crnoj Gori.

Bećirović je jednog od zamjenika gradonačelnika Sarajeva Harisa Bašića (NiP) predložio za veleposlanika u Vijeću Europe. Bašić je bio savjetnik Bakira Izetbegovića (SDA) dok je bio član Predsjedništva Bosne i Hercegovine od 2010. do 2015., bio je i veleposlanik u Danskoj, Litvaniji i Latviji te ministar gospodarstva Kantona Sarajevo.

Haris Hrle, zet Bisere Turković, predložen je za veleposlanika u Indiji, potvrđeno je za Klix.ba.

Konačna odluka o izboru veleposlanika je na članovima Predsjedništva Bosne i Hercegovine nakon što se konzultira po ovom pitanju.

 

- Advertisement -

18 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

18 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Susjed o atentatoru na slovačkog premijera: Rekao mi je zašto je bio ljut na njega

L‘udovit je rekao da bi njih dvojica povremeno razgovarali o politici i da je Cintula izrazio ljutnju zbog onoga...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -