Subota, 4 svibnja, 2024

Srpski novinar: Od Hrvatske se isplati učiti, zaslužili su mjesto međi najboljima

Must Read
HRVATSKA je plasmanom u polufinale Svjetskog prvenstva u Kataru napravila čudo, a u prilici je nastaviti s dobrim rezultatima i u daljnjoj fazi turnira. Za mjesto u finalu igrat će protiv Argentine, a bez obzira na to kako ta utakmica završila, hrvatska reprezentacija već je osvanula na naslovnicama najjačih svjetskih medija.

Postala je i tema u medijskom centru u Kataru, tvrdi i piše novinar srpskog Sport Kluba Branko Spasojević. “Navijači u Kataru, bilo lokalni ili istočnoazijski, vole velike. Pratili su rasplet jedanaesteraca u petak navečer i do kasno u noć navijali za Argentinu i Brazil. Međutim…

Priča se o Hrvatskoj

Medijski centar donio je sasvim drugu temu – Hrvatsku. Momčad izbornika Zlatka Dalića oduševila je igrom, pristupom, savršeno artikuliranom željom da se i četiri i pol godine kasnije, nakon Rusije 2018., plasira u najbolju skupinu na svijetu”, navodi se.

“Država, službeno s manje od četiri milijuna stanovnika, iz četvrtfinala je izbacila momčad s bazom od sedam milijuna nogometaša. Brojke u modernom nogometu ostavljaju mjesta svima. Graditi teorije, hvaliti sebe i tumačiti stvarnost kako hoće…

Konstanta uspjeha ipak je ostala definirana samo jednim parametrom – rezultatom. A generacija Luke Modrića, bez obzira na to što u eliminacijskoj fazi Svjetskog prvenstva ne zna za pobjedu nakon 120 minuta igre, potvrdila je da raste na velikim natjecanjima kada je to najpotrebnije.

Hrvatska je zato zaslužila svoje mjesto u najboljem svjetskom društvu. Od takvih se isplati učiti, nije sramota. Baš suprotno!” zaključuje se.

- Advertisement -

46 COMMENTS

  1. Hvala braćo normalni Srbi. Hvala. – Imam i poruku za nenormalne:
    prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrd

    • Ne treba biti nekulturan!
      Hrvatska reprezentacija je ostvarila veliki uspjeh!
      Bez obzira na sve što se desilo između Srba i Hrvata, zbog velike sliçčnosti ova dva naroda, veći dio srpskog naroda iskreno želi da Hrvatska iskoristi ovu veliku priliku i postane svjetski šampion! To bi bilo zasluženo!
      Sretno!

  2. Hljeba i igara dok Hanibal prelazi Alpe sa slonovima. E moja Rizvanbegovićeva potturrad – živite na bespovratnoj veresiji u iluziji uspjeha hljeba i igara.

    • U temeljima krscansta stoji zapisano:U dobru se neuzvisi u zlu se neponizi!??Tesko je tebi to razumjeti zato zivi u svom neznanju,nije bolest sve sto boli??

      • I S U S je bio osunnećen….. UVIJEK ME INTERESOVALO OTKUD KRŠĆANIMA U PREZIMENU “HADŽI”.. KAKVE SU TO KRŠĆANSKE “HADŽIJE”!? …
        I NAŠAO SAM DA SE KRŠĆANI SLAŽU SAMO OKO JEDNE “STVARKE”.. SLAŽU SE OKO “SVETOG PREPUCIJA”, odnosno datuma kad je I S U S osunnećen…. PO TOM DATUMU JE ODREĐENA I PROSLAVA NOVE GODINE..
        DAKLE, JEDINA “STVAR”-ka KOJA JE KRŠĆANIMA OSTALA OD I s u s a JESTE “PREPUCIJ” tj. kožica od ČUNE. St.Prepucij SE ČUVA U CRKVI U Vatikanu i REDOVNO SE HODOČASTI.. JESTE, REDOVNO SE HODOČASTI KOŽICA OD Č-UNE I HODOČASNICI DOBIVAJU OPROST GRIJEHA UNAZAD 10 GODINA I NAZIV “HADŽIJA”!
        TO SU DAKLE KRŠĆANSKE HADŽIJE KOJI “TAVAFE” SVETU Č-UNU…
        SAMO ISTINOM I ARGUMENTOVANO JE ISLAMSKI TARABITI SH FAŠISTIČKOG AGRESORA, A VLAINJE OSUNEĆENIM TURCEM.

  3. Хрватска је доказала да је фудбалска сила. Ако Бог да па дође до финала и побиједи постаће и велесила и то свјетска. Није то мала ствар, зато им искрено одајем признање.
    Честитке свим Хрватима добре воље а посебно нашим сусједима, Хрватима, из БиХ.

  4. Možemo mi učiti do prekosutra nikada nećemo igrati nogomet kao Hrvati, ostaje nam samo fudbal 😂🥴. Mada 2015te su igrači do 20god bili prvaci svjeta, dobili upravo Brazil u finalu 2:1 i to je kao uspjeh ali opet Hrvati su doktori u ovom sportu za nas.

    • Ovaj put cijeli region treba da bude ponosan na Hrvatsku reprezentaciju. Drago bi mi bilo da osvoje ovaj svjetski šampionat. Budimo ljudi!

      • Ma evo bubreg ću im donirati. Ne preteruj, Hrvati iz Hrvatske se gade same pomisli da su dio “regiona” i taj osjećaj će im se tek pojačati kad udju u Shengen. Ja ću navijati za njihove jatake i odrednicu “štakorskihh kanala” a i radi Dijega Armanda Maradone

        • Ја познајем барем 1.000 Хрвата и од њих имам 10-ак добрих другова и 2 пријатеља (рестриктиван сам према броју пријатеља тако да ни Срба немам нешто више за пријатеље). А Аргентинца не знам ни једнога… Ето, то ме између осталог опредјељује да навијам за сусједе.
          Мој коментар се односи на нормалне Хрвате а о онима којима се ја гадим не бих трошио ријечи.

        • Mislim da ćemo te u utorak razočarati u odabiru strane navijanja. Realno, po kvaliteti i našoj želji za finalom- Hrvati igraju opet finale. Adios amigos.

  5. Pogledaj te srpske komentatore tokom utakmice kako su se radovali golu Brazila i onda koje ogorcenje nakon izjednacujuceg Hrvatske.U Sarajevu priredjen vatromet tokom pobjede Hrvatske i u ostalim gradovima gdje su vecina Bosnjaci.O tome Pljuskok ni slova hehehe.

  6. Ljudi!
    Dokle će ova mržnja trajati?
    Pa mi svi smo gotovo isti narod sa različitim vjerama!
    Kad je bilo koja tema, iz nas isijava mržnja.
    Čemu to?
    Kakvu budućnost želimo?
    Svih nas je sve manje.
    Bio je rat i dosta nas nije krivo za to.
    Svaki ratni zločin treba strogo kazniti!
    Mladi naraštaju me smiju doživjeti ono što smo mi doživjeli.
    Evo pohvališ susjede i Anonimac vrijeđa
    Dajte malo ljudskosti!
    Budimo ljudi!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

REZOLUCIJA BEZ ARMENIJE; IZRAELA I KONGA: Među konsponzorima priču predvode države koje nikada nisu i neće priznati genocide koje su počinile. Među njima...

Broj kosponzora rezolucije o Srebrenici i dalje raste. Trenutno su ukupno 32 države navedene kao kosponzori rezolucije, prenosi N1....
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -