Juranović nakon pobjede potrčao u zagrljaj zaručnici Lani, zajedno su već tri godine

NAKON jučerašnjeg trijumfa nad Brazilom, hrvatski junak Josip Juranović potrčao je u zagrljaj zaručnici Lani Miholjević koja ga je bodrila s tribina u Kataru. Među njima je pao i strastveni poljubac, koji su fotografi uspjeli zabilježiti kamerom.


Upoznao ih je prijatelj

Josip i Lana zajedno su više od dvije i pol godine, a nedavno su se i zaručili. Naime, Riječanka, koja je od 27-godišnjeg Juranovića mlađa tri godine, trenutno je na četvrtoj godini studija u Splitu.

Upravo je u Splitu Juranović odlučio zaprositi svoju odabranicu, a tom su prilikom bili proslavili i njenu prvostupanjsku diplomu.

“Upoznali smo se preko prijatelja. Lana me osvojila odmah, premda o nogometu nije znala puno. No, uz mene ga je zavoljela i danas ne propušta nijednu moju utakmicu. Ako je ne može gledati uživo, prati je na televiziji.

Svaki slobodan trenutak koristimo da se vidimo. Češće Lana putuje u Škotsku premda i ona nema puno vremena zbog studija. Zajedničko vrijeme najradije provodimo u prirodi ili kod kuće. Oboje volimo šetnje i društvene igre. Dok smo živjeli u Splitu i u Varšavi, stalno smo bili negdje 'u điru'”, ispričao je ranije Juranović.