Petak, 3 svibnja, 2024

Vatreni poslao Srbima poruku podrške: ‘To su moji jako dobri prijatelji‘

Must Read

Imam tri suigrača u klubu, Sašu Lukića, Vanju Milinković-Savića i Nemanju Radonjića. To su moji jako dobri prijatelji, družimo se i izvan kluba i u klubu. Želim im svu sreću.

 

Reprezentacija Srbije večeras igra ključnu utakmicu grupne faze na Svjetskom prvenstvu. Nakon što su izgubili od Brazila (2:0) i remizirali s Kameruncima (3:3) te imaju samo jedan bod, još mogu proći skupinu ako slave nad Švicarcima (20 sati). Treba im i pomoć Brazilaca, koji protiv Kameruna ipak neće istrčati u najboljem sastavu, prenosi Večernji list.

Utakmica između Srbije i Švicarske pratit će se s najvećim zanimanjem. Bit će to repriza dvoboja iz grupne faze u Rusiji, u kojoj je Švicarska pobijedila golovima Granita Xhake i Xherdana Shaqirija. Utakmica je dobila i poltičku notu jer su dva Švicarca kosovskog podrijetla slavila golove pokazujući rukama dvoglavog orla, što je inače simbol Albanije.

A Srbiji je uoči ključne utakmice poruku podrške poslao Nikola Vlašić koji se u Torinu dobro poznaje sa srpskim igračima. – Imam tri suigrača u klubu, Sašu Lukića, Vanju Milinković-Savića i Nemanju Radonjića. To su moji jako dobri prijatelji, družimo se i izvan kluba i u klubu. Želim im svu sreću. Čujem se stalno, dopisujem se s Radonjićem, kaže da je atmosfera odlična i da očekuju pobjedu. Vjerujem mu – rekao je Vlašić.

- Advertisement -

40 COMMENTS

  1. Patetika Vlašiću. Kako bi sutra igrali u istom klubu, da si nešto drugo rekao?
    Na žalost tvoja želja im nije pomogla, kao što nisi ni ti do sada Hrvatskoj.

    • A šta tebe briga ,čemu ogorčenost.
      Ako im je poželio sreću ne vidim u čemu je tu problem .
      Pišeš bespotrebne gluposti .

      • Atraktivnu hrvatsku navijačicu pitali da nabroji tri hrvatska igrača, uslijedilo je brukanje

        Najpopularnija hrvatska navijačica Knoll Doll ovih dana plijeni pažnju u Dohi, gdje hrvatska nogometna reprezentacija ostvaruje dobre rezultate na Svjetskom nogometnom prvenstvu.

        I dok se na društvenim mrežama svakodnevno hvali seksi izdanjima u popularnim crveno-bijelim kockicama, pritom ističući svoje impresivne atribute, čini se da je zaboravila ponoviti gradivo i popamtiti imena Vatrenih.

        U videu objavljenom na internetu može se vidjeti kako Knoll Doll neuspješno odgovara na novinarsko pitanje u kojem treba nabrojati tri, po njenom mišljenju, najbolja hrvatska nogometaša.

        “Luka Modrić, Dejan Lovren i… To je to”, govori u videu, u kojem se jasno vidi da se ne može sjetiti ili ne zna reći trećeg nogometaša.

        kuku, kuku !! Kakva ”navijačica” !!

      • Moja jedina ogorčenost je što on ne dade do sada nijedan gol na SP. Nije problem što im je poželio sreću, nego što je neučinkovit u napadu i troši finjake na izjavama, umjesto na učinku na terenu. Žali Bože onih igrača koji sjede na klupi (Majer, Jakić, Sučić) a ovaj igra.

        • Pročitaj ponovo onaj svoj komentar i dobro razmisli zbog čega si ga napisao .
          To da ti smeta samo njegova neučinkovitost objesi mačku o rep.
          Jest ti majer puno bolji ,jesi našao primjer nemam riječi .

  2.  Komšije Loši STE
    Obrana katastrofa
    Srida malo bolja O.K+
    Napad ? (uopce nije bitno kad je ostatak tako loš)
    dezorjentiran spor i samo bi se svađali ka Argentinci

  3. Nije ni mala stvar doći na Svjetsko. Svi su ovdje motivirani, a lopta okrugla.
    Mogli smo i mi imati smouking, no neko je ufatio golden fiša.
    Koji ispunja 4 želje.

  4. Katolici I cetn.ci su bili zajedno 92-95.Cetn.ci I usrani bojovnici zajedno obaraju pivske flase u Kiseljaku 92 u Julu I govore kako ce “je.at majku bali.ama”
    Cemu cudenje?

  5. Zašto je čhetnički nakot poludio na Xhakino slavlje? Pa zato kaj su im albanski Švicarci nabili toliko kompleksa da se opnačarski pasuljari guše od jada i bijede oji su to jadnici ti servi…. osjećaš susramlje samo zato kaj graničiš s njima

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Obitelj Kraljević 32 godine traži pravdu za anđele Ivanu i Filipa

Na današnji dan, 3. svibnja 1992. godine, zločinačka JNA napala je središte Ljubuškog raketnim projektilima, pri čemu je usmrćeno...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -