Četvrtak, 2 svibnja, 2024

ČOVIĆ: Uvjerljivo smo dobili izbore unutar BiH i hrvatskoga naroda, najbolji rezultati ikada

Must Read

”Mi smo, kao HDZ i HNS, uvjerljivo i plebiscitarno dobili izbore unutar BiH i hrvatskoga naroda te ostvarili najbolji rezultat ikada”, naglasio je Čović.

Predsjednik HDZ-a BiH i HNS-a Dragan Čović oglasio se jutros oko održanih Općih izbora.

“Jučer su u BiH održani Opći izbori – izbori koji su se održali uz neizmijenjen i nepravedan Izborni zakon. Mi smo, kao HDZ i HNS, uvjerljivo i plebiscitarno dobili izbore unutar BiH i hrvatskoga naroda te ostvarili najbolji rezultat ikada”, objavio je Čović na Twitteru. “Veliko hvala i ovim putem upućujem našem hrvatskom narodu kao i svim kolegama iz HNS-a.

Zajedno smo potvrdili da BiH ne može biti normalna europska država i ne može funkcionirati bez Hrvata kao jednakopravnog naroda kojega će predstavljati legitimni predstavnici”, istaknuo je Čović. “Hrvati u BiH žele osigurati i zaštititi svoju jednakopravnost i ustavnu poziciju. Zbog toga, neizmjerna zahvala premijeru Andreju Plenkoviću na nemjerljivom povijesnom doprinosu i kontinuiranoj podršci u rješavanju ovog prevažnog pitanja za naš hrvatski narod”, naveo je lider HDZ-a i HNS-a.

- Advertisement -

14 COMMENTS

  1. Jedino što je uvjerljivo je to da je Željko opet predsjednik, govorili ste tri mjeseca ovdje da ako pobijedi da ćete osnovati tu hb, pa jeste li krenuli sa osnivanjem 🤣

  2. Najbolji rezultat a ona h,u,lja opet u predsjednišzvo predstavljat nas Hrvate. Hoceš li barem narod pozvati na građ neposluh i prosvjede barem ovaj put Čovicu?Ako se ti ne usudiš valjda ima netko tko hoce ..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

PENAVA: Ako se ne dogovorimo s HDZ-om, otvoreni smo i za nove izbore

Predsjednik Domovinskog pokreta (DP) Ivan Penava izjavio je u četvrtak da je stranka, u slučaju da ne dođe do...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -