Četvrtak, 26 rujna, 2024

GOVORE O POMIRBI I ZAPADNIM VRIJEDNOSTIMA: Nikada se nisu ispričali US građanima zbog “bosanskog doprinosa” rušenju WTC-a

Vrlo

Neoboriva i neporeciva je činjenica da su vojnici Armije BIH rušili WTC. Isti oni koji su netom prije toga ubijali građane BIH pune 4 godine. U obrednim ubojstvima.

Neoboriva i neporeciva je činjenica da su Džaferovići i Turkovićke  a po nalogu Bin Ladenove Partije SDA poslali Al Qaeda člana u BH diplomaciju u NYC u doba rušenja WTC-a.

Neoboriva i neporeciva je činjenica da je današnji predsjednik BIH Džaferović imao prste u izdavanju lažnog identiteta Al Qaeda teroristi Abu Mealiju, putem kojeg mu je omogućeno da predstavlja BIH kao Al Qaeda član pod bosanskim imenom , i to kao bosanski vojni ataše pri UN-u.

Neoboriva i neporeciva je činjenica da Komšić, Džaferović i Izetbegović ne dopuštaju da se ova informacija objavi Bošnjacima na bosanskim medijima.Nadziru ovi proteroristi čak i državne medije.

Neoboriva i neporeciva je činjenica da se u ime građana BIH niti Komšić, niti Džaferović niti Izetbegović , niti itko od javnih intelektualaca Bošnjaka, nikada nisu ispričali US građanima i SAD-u zbog sudjelovanja vojnika “Čuda otpora”, suboraca Komšićevih i podanika Bakirovih i Šefikovih,  u ovom najvećem terorističkom događaju u povijesti čovječanstva.

Nisu se ispričali niti obitelji Leotar, niti obitelji Šantić, niti obitelji Anđelić.

Ali oni su za pomirbu, za zapadne su vrijednosti i uvijek su drugi krivi.

Samo su oni nevini.

Naročito su nevini u New Yorku.

Podsjetimo:

Na današnji dan vojnici Armije BIH , četvorica od njih 12 srušili su WTC. Ubijeno je 3000 US građana. Od toga 5 Hrvata.

Na današnji dan Husein Živalj kao BH ambasador i Abu Meali,član Al Qaede, i kao BH vojni ataše bili su im na dispoziciji. Zabilježeni su njihovi razgovori s Muslimanskim bratstvom te nagli bijeg iz USA nakon rušenja tornjeva. Nakon bijega odlaze u Beč gdje nestaju mnogi dokumenti. Tako i podatak o tome tko je izdao BH putovnicu Bin Ladenu.

Sve to organizirala je SDA s potpuno identičnim vodstvom koje je i danas na poziciji,

 

Bisera Turković šefica je MVP, svojevremeno odbijena od NATO-a za šeficu BH misije pri Brusselsu upravo zbog svojih mračnih veza s teroristima tijekom 90-ih.

Šefik Džaferović i Željko Komšić dio su mreže SDA u predsjedništvu.

Iz Komšićevog ureda čak se odašilju ideje bliske terorizmu. Primjerice povici za silovanjem, nabijanjem na kolac, mitraljezi po Mostaru, kao i ideja slanja vehabija na Jadran sve je to dio aranžmana Komšićeve sljedbe, koja je iz nominalno građanske konačno dozrela do onog što je oduvijek i bila – radikalne islamističke.

 

- Advertisement -

17 KOMENTARI

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

17 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Dva dana ispunjena inspiracijom i zabavom: U subotu počinje Mostarski strip vikend

Deveto izdanje Mostarskog strip vikenda održat će se 28. i 29. rujna u Hrvatskom Domu Herceg Stjepan Kosača.Ovaj festival...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -